2014 Dünya Kupası Cezayir Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Cezayir Kadrosu - World Cup 2014 Cezayir Milli Takımı Kadrosu

Son Dünya Kupası'nda da gruplarda yer alan Cezayir Brezilya'da düzenlenen bu turnuvada da yerini aldı. Belçika, Rusya ve Güney ile birlikte H grubunda üst tura çıkma mücadelesi verecek Cezayir'in başında çok yakından tanıdığımız bir isim bulunuyor.

Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor'u çalıştıran Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic Cezayir milli takımının turnuvada yer alan nihai kadroyu 2 Haziran'da açıkladı.

Cezayir milli takımının kaptanlığını Madjid Bougherra yapıyor. FIFA milli takımlar sıralamasında 22. sırada yer alan Cezayir maçlarını Cuiaba, Curitiba ve Rio De Janeiro şehirlerinde oynayacak.

Kaleciler: Rais Mbolhi (CSKA Sofia), Cedric Si Mohamed (CS Constantine), Mohamed Lamine Zemmamouche (USM Alger)

Defans oyuncuları: Essaid Belkalem (Watford, on loan from Granada), Madjid Bougherra (Lekhwya Club), Liassine Cadamuro (Mallorca), Faouzi Ghoualm (Napoli), Rafik Halliche (Academica Coimbra), Aissa Mandi (Stade Reims), Carl Medjani (Valenciennes), Djamel Mesbah (Livorno), Mehdi Mostefa (AC Ajaccio)

Orta saha oyuncuları: Nabil Bentaleb (Tottenham), Yasine Brahimi (Granada), Medhi Lacen (Getafe), Saphir Taider (Inter Milan), Hassan Yebda (Udinese)

Forvet oyuncuları: Abdelmoumene Djabou (Club Africain), Sofiane Feghouli (Valencia), Nabil Ghilas (Porto), Riyad Mahrez (Leicester City), Islam Slimani (Sporting Lisbon, Portugal), Hilal Soudani (Dinamo Zagreb)

cezayir-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst