2014 Dünya Kupası Brezilya Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Brezilya Kadrosu - World Cup 2014 Brezilya Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası Brezilya'da yapılıyor. Ev sahibi Brezilya bu turnuvada A grubunda yer alıyor. Kupanın en büyük favorisi olan Brezilya ev sahibi avantajını kullanıp bir kez daha zafere yürümek istiyor. Brezilya'nın grubunda Hırvatistan, Meksika ve Kamerun bulunuyor.

Brezilya milli takımının 65 yaşındaki teknik direktörü Luiz Felipe Scolari 23 kişilik nihai kadroyu açıkladı. Brezilya'nın kaptanlığını PSG'de oynayan stoper Thiago Silva yapıyor.

Takımın en büyük silahi Barcolona'da oynayan süper yıldız Neymar. Hulk ve Fred ile birlikte 3'lü forvetin sol kanadında oynayan Neymar'ın geçen Konfederasyon Kupası'ndaki performansı hala akıllarda.

FIFA milli takımlar sıralamasında 3. sırada yer alan Brezilya ilk maçını Hırvatistan ile Sao Paulo'daki Arena Corinthians Stadyumu'nda oynayacak. Sonrasında Fortaleza'daki Estadio Castelao'da Meksika ile karşı karşıya gelecek. Grubun son maçında ise Brasilia kentindeki Estadio Nacional'da Kamerun ile oynayarak grupları bitirecek.

Kaleciler: Julio Cesar (Toronto FC), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro)

Savunma oyuncuları: Marcelo (Real Madrid), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (AS Roma), Maxwell, Thiago Silva (Paris St-Germain), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern Munich), Henrique (Napoli)

Orta saha oyuncuları: Paulinho (Tottenham Hotspur), Ramires, Willian, Oscar (all Chelsea), Hernanes (Inter Milan), Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City)

Forvet oyuncuları: Bernard (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Jo (Atletico Mineiro), Hulk (Zenit St Petersburg)

brezilya-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst