2014 Dünya Kupası Arjantin Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Arjantin Kadrosu - World Cup 2014 Arjantin Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası'na F grubundan katılacak olan Arjantin grubunun mutlak favorisi konumunda. Arjantin'in rakipleri, Bosna, İran ve Nijerya.

Bu turnuvaya oldukça güçlü isimlerle katılan Arjantin'in teknik direktörlüğünü 59 yaşındaki Alejandro Sabella yapıyor. Takımın kuşkusuz en çok ümit beklediği oyuncu Barcelona formasını giyen Leo Messi olacak. Messi kendini La Liga'da, Şampiyonlar Ligi'nde ve dünya çapında kanıtlamış bir oyuncu. Ancak Maradona'yı geçebilmesi için Dünya Kupası'nda da güzel bir performans göstermesi gerekiyor. Messi'nin en büyük eksikliği milli takımla başarı elde edememiş olması.

Messi'nin nasıl bir performas göstereceğini yaşayıp göreceğiz. Arjantin'in kadrosunda Messi'nin yanında oldukça kaliteli isimler yer alıyor. Agüero, Higuain, Mascherano, Ángel di María ve daha bir çok kaliteli 23 oyuncu Arjantin'in başarısı için ter dökecek.

Arjantin FIFA milli takımlar sıralamasında 5. sırada bulunuyor. Arjantin Brezilya'da grup maçlarını Maracana, Estadio Mineiro ve Estadio Beira-Rio stadyumlarında oynayacak.

Kaleciler: Sergio Romero (Sampdoria), Mariano Andujar (Catania), Agustin Orion (Boca Juniors)

Savunma oyuncuları: Pablo Zabaleta (Manchester City), Federico Fernandez (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting Lisbon), Hugo Campagnaro (Inter Milan), Martin Demichelis (Manchester City), Jose Basanta (Monterrey)

Orta saha oyuncuları: Javier Mascherano (Barcelona), Fernando Gago (Boca Juniors), Lucas Biglia (Lazio), Ricardo Alvarez (Inter Milan), Augusto Fernandez (Celta Vigo), Angel Di Maria (Real Madrid), Maxi Rodriguez (Newell's Old Boys), Enzo Perez (Benfica)

Forvet oyuncuları: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuain (Napoli), Sergio Aguero (Manchester City), Rodrigo Palacio (Inter Milan), Ezequiel Lavezzi (Paris St-Germain)

arjantin-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst