2014 Dünya Kupası Amerika Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Amerika Kadrosu - World Cup 2014 Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı Kadrosu

FIFA 2014 Dünya Kupası G grubunda yer alan Amerika Birleşik Devletleri çok zorlu bir grupta yer alıyor. Grupta Portekiz ve Almanya gibi güçlü rakiplerle birlikte olan Amerika ve Gana takımları nasıl bir oyun sergileyecek hep birlikte göreceğiz.

ABD milli takımının başında Almanya'yı yakından tanıyan efsane futbolcu Jürgen Klinsmann bulunuyor. Takımın kaptanlık bazubandı Clint Dempsey'nin kolunda olacak.

ABD'nin en kilit oyuncusu Klinsmann'ın gözdesi Zeus lakaplı Graham Zusi'nin olara gösteriliyor. Takımın gol umudu bir dönem Bursaspor'da da forma giyen Altidor gibi görünüyor. ABD'nin kalesini ise kapı gibi Everton kalecisi Tim Howard koruyacak.

Landon Donovan'ın kadroda yer almaması çeşitli spekülasyonlara neden olsa da Klinsmann 23 kişilik nihai kadronun son karar vericisi olarak kadrosunu çoktan açıkladı bile.

Amerika grup maçlarını Natal, Manus ve Recife kentlerindeki stadyumlarda oynayacak.

Kaleciler: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake)

Savunma oyuncuları: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nuremberg), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Hoffenheim), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders)

Orta saha oyuncuları: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto FC), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern Munich), Jermaine Jones (Besiktas), Graham Zusi (Sporting Kansas City)

Forvet oyuncuları: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)

amerika-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst