2013 Hac Kayıtları

Ömer
Yönetici
2013 Hac Kayıtları, Hac Kayıtları Ne Zaman, Hac Kayıt Tarihleri 2013

Değerli HarbiForum ziyaretçileri Diyanet İşleri Başkanlığı Hac kayıtları ile ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaşdı. Diyanetin yaptığı duyurulara göre başvurular yarın başlayacak ve 22 Şubat'ta başvurular sona erecek.

İlk defa hacca gitmek için ön kayıt yaptıracak olanlardan 15 TL ön kayıt ücreti alınacak. Hacı adayları ön kayıt ücretlerini Diyanet İşleri Başkanlığı'nın anlaşma sağladığı Ziraat Bankası, Halk Bankası, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Vakıflar Bankası, Akbank, Asya Katılım Bankası ve Türkiye Finans bankalarından her hangi birine yatırabilecek. Ön kayıt ücretlerini yatıranlar, daha sonra müracaatlarını müftülüklerden ya da 'http://hac.diyanet.gov.tr' internet adresinden yapabilecek.

2012 de önceden kayıt yaptırıp, hacca gidemeyen hacı adaylarının kayıtları otomatik olarak yenilenecek. 2012 yılında kuraya katılan ancak başvurularındaki il, ilçe, hac konaklama türleri ve kuraya birlikte gireceği kişilerde değişiklik yapmak isteyen ya da müracaatlarından vazgeçen vatandaşlar ise müracaat süresi içerisinde müftülüklere başvurarak gereken değişiklikleri yapabilecekler. Hacca daha önce gidenlerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Sizde bizim diyanetin hac sayfasını takip edebilirsiniz.

Başvurular hac.diyanet.gov.tr adresinden online olabildiği gibi il veya ilçe müftülüklerine müracaat edilerekte yapılabilecektir.

Hac Kayıtları ile ilgili oluşturulan yukardaki sitede çok daha geniş bilgilire ulaşabalirsiniz.
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
13B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
30B
Üst