2012 yılında Başak Burcunu neler bekliyor

LAL
Moderatör
2012 de başak burcu ne yaşayacak, 2012 Yılında Başak Burcu

2012 yılında Başak Burcunu neler bekliyor

Sevgili Başaklar 2012 yılında bir sebeple mekan veya kent değiştirmiş, evden uzaklara gitmiş veya ayrılmış artık başka yerde ve yalnız yaşamaya başlamış olabilir. Sebep ne olursa olsun bütün bunlar bir şeylerin köklü değişmekte olduğunun işaretleridir. Her şeyden önce, ciddi bir kişilik sınavı ve değişimi içindesiniz. Hayatınızı, kurduğunuz düzeni ciddi bir şekilde sorgulamaktasınız. Bugüne kadar yaptıklarınızın, yaşadıklarınızın masaya yatırılıp sorgulanması, ayıklanması süreci. Hayatın neresinde olduğunuzu anlayıp nereye yönelmek istediğinizi bulma dönemi.
Gerçekten ince bir çizgi üstünde yürüyorsunuz. O yüzden her zamankinden yavaş, sakin, olgun, yapıcı ve dikkatli olmanız gerek! Uranüs sizi bazen şeytana uymaya davet etse de dinlemeyin. Uranüs size sert, gergin enerjiler gönderiyor. Ve sizi bazen aşırı sinirli, her an birilerini boğmak isteyen öfkeli bir ruh haline itiyor. Böyle dönemlerde gerçekten ciddi tartışmalar bir anda ciddi fiziksel kavgaya dönüşebilir, ve sonuç hiç de iyi olmayabilir. Bu bir tuzak. Dinlemeyin Uranüsü. Ve öfkeli, aşırı sinirli olduğunuz zamanlarda kavga ortamından kaçın. Tartışmanın hiç faydası olmayacağını bilin. Bazen kavgalar iyi sonuç verebilir, ama bu sizin için bu süreç zarfında geçerli değil. Satürnü dinleyin: olgun olun, yapacaklarınızı sağlıklı, iyi planla uygulayın, olayları kabul edin, sorunlarınız olduğunu kabul edin ve bunları akılcı çözmeyi, bazı sorunlarınızı zamana yaymayı bilin, diyor Satürn. Akıllı, olgun, çözüme yönelik ve sakin düşünen, sabırlı olan ve yapıcı çabalar içine giren kazanır diyor. Yani büyüyün artık diyor. Satürnün sesine kulak vermezseniz ne olur? Kaybetmekten korktuğunuz şeyleri kaybedersiniz. Öncelikle, hayatta kazandığınız gibi aynı zamanda kaybedebileceğiniz gerçeğini kabul edin. Evet, siz de kaybedebilirsiniz! Bu kadar basit. Ve bu bir kabus mu? Arkanıza yaslanın ve düşünün: hayır! Evet, hayatta bunlar da olabiliyor, çok normal. Önce bunu kabul edin. Sonra yaslandığınız yerden kalkın, masaya oturun ve düşünün: ben kazanmak istiyor muyum? Nasıl kazanacağım? Ne pahasına? Kazanmak ama neyi? Kazanmak için neler yapmalıyım ve bu uzun mücadele sürecinde tavrım, stratejim ne olmalı? Şimdi belki bana güleceksiniz ama gülmeyin. Yıldızların şakası yok bu aralar. Çünkü sizi üzen, çözemediğiniz sorunların inatla üzerine gitmek, daha önce yapılan hataları tekrar etmek ve hiç değişmeden, yapıcı tutum öğrenmeden kazanmaya çalışmak veya hata yapan siz olmasanız bile karşı taraftan mükemmellik beklentisinde ısrar etmek size neler kaybettirir bir düşünün.sağlık. İlişki.

Yaşadıklarınızdan olumlu, yapıcı dersler çıkarın ve ona göre kendinizi güçlendirin. Satürn dediğini dinleyeni gerçekten ödüllendirir. Unutmayın. Tabii genel tablo bu kadar iç karartıcı değil. Güzel şeyler de var. Geçen sene Oğlak Burcunda biriken yıldızlardan aldığınız güçle hayat deponuzu doldurmuş olmalısınız. Onun verdiği enerjiyle sosyal hayatınızı canlandırmış, toplumda iyi yerde olan, saygı duyulan kişilerin çevresine girmiş olmalısınız. Kiminiz de sosyal hayatını canlandıran, kendini mutlu eden bir takım aktiviteler içine girmiş ve hem kendine güvenini perçinlemiş hem de güzel arkadaşlıklar kurmuş olabilir. Bu tür faaliyetler içine girmeniz, bazen sanat vs ortamlarında bulunmanız, hem hayatın güzel yanları da olduğunu hatırlattı size hem de var olan sorunlarınızdan uzaklaştırdı.

Kendinizi bu konularla ilgilenerek şımartacaksınız. Bu sene güzel/yakışıklı, bakımlı olmaya daha bir özen göstereceksiniz. Bunlardan keyif alacaksınız, mutlu olacaksınız. Aileyle ilgilenmek, ziyaretler hoşunuza gidecek. Büyüklerinizi sevindirecek şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile desteğini göreceksiniz. İş ortamınız bu sene daha barışçıl, daha hoş. Belki iş yerinizin faaliyetleri, belki iş yerine gelecek yeni ve hoş insanlar size iş yerinizi daha çok sevdirecek. Bu arada yapacağınız çalışmalarla iş yerinde saygınlık ve taktir de görebileceksiniz. Gündelik koşturmaları da keyifle yapar olacaksınız. Kendinize yeni zevkler yaratacaksınız, günlük hayatınızı renklendireceksiniz. Bunların hepsi ruh sağlığınızı da rahatlatacak. Zaman zaman yıldızların vereceği gerilimler ruh sağlığınızı zora soksa da aldırmayın, o dönemin geçip gideceğini düşünün. Aldırır, üzülürseniz, büyütürseniz gözünüzde ruh sağlınız özellikle Ağustostan itibaren sene sonuna kadar ciddi şekilde bozulabilir. Aşk ve evlilik cephesi ne durumda? Yukarıda anlattığım şeyler evliler için geçerli. Yani, anlayışlı, olgun, yapıcı olma vakti. Bunun bir dönem olduğunu ve herkesin evliliğinin bu ince çizgiden geçtiğini düşünün ve ona göre olayları değerlendirin. Kimi Başaklar da evlilik veya başka bir vesile ile evden uzaklaşmış olsa gerek. Onlar da gittikleri yerde bunalacak, yabancılık çekecek ama bunu siz istediniz.

Unutmayın. Şayet, bu kararınız sizin geleceğiniz için gerekli ve iyi ise, sabredeceksiniz, başka çare yok. Ve bu sene orada günlük hayatınızda güzel, mutlu edecek uğraşlar yaratarak bulunduğunuz yeri sevmeye çalışacaksınız. Şayet ani bir kararla geri dönerseniz içine gireceğiniz boşluk daha büyük olabilir, daha büyük bir depresyona girersiniz. Kalbi boş Başaklar? Size bu sene ani ve heyecanla başlayan ama aniden ve hayal kırıklığı yaratarak bitecek ilişkiler var gibi. Geçen sene aşk için çok idealdi, umarım geçen sene aşka kavuşmuşsunuzdur. Devam eden ilişkisi olanlar da, bazı sorunlar, beklenmedik sıkıntılar yaşayabilir ilişkisinde ama olgun davranın, sabır gösterin derim. Her şey düşündüğünüzden farklı olabilir. Anlamadan dinlemeden hareket etmeyin. Kısacası hayat değişiyor, siz de değişiyorsunuz. Ne istediğinizi iyi bilin ve onlara sahip çıkın. Satürn zamanı bir ayıklama zamanıdır, eksiklerinizi size gösterip onları önce kabul etme (Tanrı değiliz, insanız) sonra yapacağınız şeyleri yapıcı ve sabırlı bir şekilde yapma zamanıdır. Satürn döneminde kişi, kendini çok engellenmiş, mutsuz hissediyorsa ya yanlış yolda demektir ya da bir şeyleri yanlış şekilde yapıyor demektir. Neyse hata, düzeltin ve yolunuza devam edin.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst