2012 yılı Başak Burcu Aşk Analizi

LAL
Moderatör
2012 Başak Burcu Aşk - 2012 yılı Başak Burcu Aşk Analizi

2012 yılında Başak Burcu'nun aşk hayatında neler olacak? Aradığınız mutluluğu yakalayabilecek misiniz? Aşk hayatınız ne zaman hareketleniyor? Yeni yıldaki aşk hayatınıza dair tüm yorumlar Mahmure.com'da!

Bu yılın ilk altı ayında, burcunuzda hareket eden Mars, enerjinizi ve çekiciliğinizi arttırıyor. Bu aylarda oldukça hareketli ve cesaretli olacaksınız.

Bu transitin verdiği enerji ile her konuda gayretli olabilirsiniz. Fakat gücünüzü göstermek amacıyla hareket edebilir, sinirli ve kavgacı bir tavır takınabilirsiniz. Bu tutum her türlü ilişkinizi zora sokabilir. Özellikle 23 Ocak-14 Nisan arasında geri giden Mars’ın etkisiyle ilişkilerinizde sorunlar artabilir.

4 Nisan- 8 Ağustos arasında ise duygusal anlamda huzursuz bir yapı içine girebilirsiniz. Bugünlerde koyduğunuz hedefe ulaşma çabaları, duygularınızın değişkenliği ve sinirli tavırlarınız ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

Öte yandan çok göz önünde olmanız veya başkalarının ilişkinize müdahaleci yaklaşımları da yaşayacağınız sorunlarının başlıca nedenlerinden olabilir. Zaten Mayıs ayında ve Haziran başında yaşanacak tutulmalardan alacağınız etki de yaşayacağınız değişimlerin habercisi. Artık kendinize yeni hedefler koyma zamanının geldiğini fark edeceksiniz.

15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meselelerinizi ve gizli kalması gereken konuları gündeme taşıyabilir.

Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst