2012 Yay Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Yay Burcu 2012 Yorumu, 2012 Yay Burcu Yorumu

Yay burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Yay burçlarını neler bekliyor

Bu yıl burcunuzun yöneticisi Jüpiter’in sizinle uyumlu açıda olması, bazı zorlamalar olsa bile şansın ve iyimserliğin hüküm süreceğini anlatıyor. İş hayatında daha dengeli bir dönemden geçiyorsunuz

2012′ye genel bakış
Bu yıl 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Jüpiter, size sosyal açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz sayısız olanaklar sunuyor. Böylece yaptıklarınızı, yaratıcılığınızı çok daha geniş bir kitle ile paylaşabilir ve ortaklaşa çalışmalardan destek alabilirsiniz. 2012 ileriye yönelik projelerinizi, umutlarınızı canlandırmak, harekete geçirmek açısından son derece hareketli bir yıl olacağa benziyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca iş hayatınızda verimli ortaklıklar yapabilir, kazancınızı daha verimli bir biçimde kullanabilir, yatırıma dönüştürebilirsiniz.
Yılın ilk yarısında parasal alanda, özellikle ortaklaşa işler ve borç alacak konularında kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bu tarihe kadar kredi koşulları daha zorlayıcı olabilir, ya da eşinizin ya da ortağınızın maddi sıkıntıları yüzünden sizin kendi şahsi para durumunuz da zorlanmalar yaşanabilir. Ancak yılın ikinci yarısında Satürn size daha büyük bir anlayış, hayatı değişik alanlardan ciddi bir biçimde görebileceğiniz olanaklar ortaya koyacak.
13-16 Aralık doğumlu Yay burcu kişileri hayatlarını daha fazla sorgulayacak, kendi kendileriyle bir savaşa girebilecek.
26 Kasım–3 Aralık tarihleri arasında doğmuş olan Yay’lar değişime açık durmak ve yenilenmeye direnmemek durumunda.
Şanslı alanlar: Sadece maddi açıdan değil, idealist çalışmalar ve paylaşımlar açısından da yaratıcı bir dönemden geçmektesiniz. 6 Şubat’a kadar olan dönem, 20 Mart–1 Mayıs ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasında gerek iş gerekse özel yaşamınızda fırsatları çok daha aktif bir biçimde yönlendirebilirsiniz.

Mücadele alanları
Tepkilerinizi gereğinden fazla abartabilir ve ileride sizin için fırsat olabilecek gelişmeleri de gelişi güzel biçimde tepebilirsiniz. 1 Mayıs–12 Haziran tarihleri arasında gerek iş gerekse özel yaşamınızda bu eğilimlere daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Aşk ve İlişkiler
Özgürlüğüne düşkün Yay insanı, aynı özgürlüğü partnerine de verecektir. Doğuştan iyimser Yay, kendisine çok yönlü, bilgiye önem veren, entelektüel partnerler arar. Kendilerini kısıtlayabilecek, çok kurallı ilişkilerden uzak duracaklardır.

Yay Kadını
Yay kadını kabına sığmayan, keşfetmeyi, öğrenmeyi ve deneyimci olmayı seven karakterdedir. Aşka inanır ve bunu ancak sınırlanmadan, olabildiğince yaşayarak ve deneyerek öğrenmek ister. Bu yüzden ondan çok bağlılık beklemek gerekir. Bununla birlikte Yay dürüsttür ve dobra dobra konuşmayı yeğler. Arkadan vurmayacaktır. Onunla aşk, doğal ve maceraya açıktır. Aşırı romantik planlardan hoşlanmaz ama güvene ve açık olmaya önem verir. Yay kadınında bolca neşe ve şaka da aşkın vazgeçilmez bir parçası olur.
2012 yılında ilişkiler çok özel bir önem sergilememekle birlikte Venüs’ün olumlu açıları altında aşk hayatınızda daha kolay mutlu olabilirsiniz. Bu dönemler 9 Ocak’a kadar olan dönem, 2-26 Şubat, 22 Mart-15 Nisan, 28 Haziran–23 Temmuz, 17 Ağustos–11 Eylül ve 8 Ekim–5 Kasım tarihleri arasıdır. Bununla birlikte, 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında eşinizin ya da ortağınızın problemleri yüzünden aşk hayatınızda daha fazla problem ya da kafa karıştıcı konularla karşılaşabilirsiniz.

Yay Erkeği
Onu yakalamak pek kolay değildir. Muziptir. Heyecanlıdır. Duygularını ancak eylem yoluyla anlatmayı tercih eder. Maceracı yapısı nedeniyle çok bağlı olması beklenemez ve durulması oldukça zaman alır. Bu yüzden evliliğe yanaşması çok kolay olmaz. Çocuksu yapısıyla sorumluluk almakta da zorlanabilir. Beraber gezebileceği, özgürlüğüne değer veren partnerlerle daha rahat beraber olacaktır.
Bu yıl Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta size daha fazla macera ve canlılık getiren gelişmeler mümkün. Bu nedenle 6 Şubat’a kadar olan dönem, 20 Mart – 1 Mayıs ve 12 Haziran – 28 Temmuz arası son derece renkli ilişkilere sahne olabilir. Bununla birlikte 1 Mayıs – 12 Haziran arasında ortaklaşa konular, evlilik ve eve ait konular daha fazla gerginlik kaynağı olabilir.

İş ve Para
Bu yıl maddi konular özellikle ilk yarıda sizin için daha fazla endişe kaynağı olabilir. Kendi kişisel maddi kaynaklarınızı daha sağlam hale getirmenin yollarını aramalısınız. Ancak son iki yıldan bu yana, ortaklaşa konular, borçlar ve kredi koşulları kendi finansal birikimlerinizi zora sokmuş olabilir. Böyle bir dönemde, başkalarından alabileceğiniz maddi desteğin sınırlı olacağını söylemeliyiz. Ancak 16 Temmuz sonrasında bu alanda rahatlama olacak ve parasal açıdan daha olumlu bir dönemin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu yıl sosyal faaliyetler, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları da iş açısından son derece şanslı ve verimli olabilir.

Sağlık
Bu yıl sağlığınızla ilgili çok büyük gerginlik getiren transitler yok ancak 28 Temmuz sonrasında Boğa burcuna geçecek olan Mars gerek iş yükü gerekse daha fazla detaylı çalışma ve huzursuzluklardan dolayı sağlığınızı zorlayabilir. Bu arada Mars’ın yine burcunuzda ya da sert açıda olduğu 6 Şubat’a kadar olan dönem, 1 Mayıs – 12 Haziran arası risk almayı seven sporcu Yay’lar açısından bedeni fazla zorlamamanın gerektiği zamanlar olacak.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst