2012 Oğlak Burcu Yorumları

naif
Moderatör
Oğlak Burcu 2012 Yorumu, 2012 Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Oğlak burçlarını neler bekliyor

2012′nin ikinci yarısında kariyeriniz açısından oldukça parlak günler yaşayacaksınız. Her şeye rağmen, siz yine de maddi alanda büyük riskler almayın. Bu yıl, evliliğe de daha ciddi bir gözle bakabilirsiniz

2012′ye genel bakış
Yılın ikinci yarısında Satürn ortaklaşa işler, ortağınızın ya da eşinizin maddi durumu ile ilgili konularda kendinizi disiplin altına almanız gereken bir dönemin başlayacağını gösteriyor. Kişisel kaynaklarınızı daha sağlam hale getirmeli ve başkalarından beklediğiniz parasal desteklere çok fazla güvenmemelisiniz.
Her şeye rağmen 2012′nin ikinci yarısı, çok daha rahat bir tablo sergiliyor. Jüpiter size kariyer alanında daha fazla tanınma, yaptıklarınızın takdir edilmesi ve dikkat çekmesi yönünde şans getirmekte. Bu yıl sosyal statünüzü etkileyen olumlu olaylar bekleyebilirsiniz. Bu evlilik yoluyla da olabilir.
Hayatınıza zorlanmadan sokabileceğiniz yenilikler, olaylara farklı yönde bakabilme şansı, yakın çevrenizden kaynaklanan pozitif değişiklikler, muhafazakâr yönünüzü yumuşatırken sizi hayatınızda daha fazla reform yapmaya davet ediyor.

Şanslı alanlar
Bu yıl en büyük şansların kariyer, iş hayatınız ve toplumda üstlendiğiniz görevlerle ilgili çıkacağını söyleyebiliriz. Jüpiter yılın son 2 ayında ise size sosyal alanda daha fazla mutluluk, genişleme ve öğrenme fırsatı sunuyor. 26 Ekim’den itibaren arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve size daha fazla keyif getirebilecek koşullarla karşılaşacaksınız.

Mücadele alanları
6 Şubat–20 Mart, 12 Haziran-28 Temmuz günleri arasında enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız. Mars’ın yüksek enerjisini ev, ailevi konular ve özel hayatınızda daha fazla hisedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda, bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler
Oğlak burcu, ilişkilerinde güvene, saygıya ve statüye önem verir. Sert görünümlüdürler ama güçlü bir bağlılık duyguları vardır. Bu burç, duygularını öne çıkarmayı sevmediğinden ya da bu alanda kendini zayıf hissettiğinden kendine annelik ya da koruyucu rol oynayacak partnerler seçmek eğilimindedir. İlişkilerde anlaşılması zor burçlardan birisi olan Oğlak, her şeye uzun vadeli ve planlı bakmayı sever.

Oğlak Kadını
İradeli ve hırslı bir kadındır. Bu yüzden çok rahat ilişki kuramayabilir. Onun için duygusal bir ilişki de sorumluluk halini aldığı için karşılığını bekleyecektir. Hırslı doğası nedeniyle aşkta mutluluğu yakalaması hayli zaman alabilir. İş hayatına verdiği önem yüzünden iş hep aşka üstün gelebilir. İlişkide anne rolünü üstlenmeye kalkarsa, kendinden zayıf karakterlere yönelebilir.
Yılın ilk yarısına kadar evlilik ve ilişkiler sizin için çok huzurlu bir alan olmayabilir. Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu 9 Ocak–2 Şubat, 15 Nisan–10 Mayıs, 23 Temmuz–17 Ağustos, 11 Eylül–8 Ekim ve 5 Kasım–15 Aralık tarihleri arasında aşkta mutluluk daha kolay gelebilir. Bununla birlikte 22 Mart–15 Nisan, 3-28 Haziran ve 17 Ağustos–11 Eylül dönemlerinde ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda daha toleranslı olmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak Erkeği
Oğlak erkeği için aşk ulaşmak istediği amaçları paylaşmaktır. Karşısında karakterli ve dürüst partnerler arar. Bununla birlikte otoriter tarafının ağır basması nedeniyle duygularını göstermekte pek de rahat değildir ve bu yüzden susmayı tercih eder. İlişkilerinde karşılık ve sadakat arar ama gururu kırılırsa bunu tamir etmek isteyen kadın çok yorulacak demektir. Sessiz ve çekingen yapısı nedeniyle aşkın fiziksel yönlerinde kendini huzursuz hissedebilir.
Bu yıl da beraberliklere ve evliliğe ciddi bir gözle bakıyorsunuz. Mars’ın rahat açılar kurduğu 1 Mayıs–12 Haziran ve 28 Temmuz sonrasında aşk hayatında pozitif bir hava söz konusu.

İş ve Para
İş hayatınızdan çok şey bekleyebilirsiniz ancak yılın ilk yarısında daha sabırlı olmalısınız. Ortaklıklar ve anlaşmalar kısıtlayıcı olabilir ya da ortağınızın zor durumu nedeniyle siz de istediğiniz gibi hareket edemiyor olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında maddi koşullarınıza özen göstermeye devam etmelisiniz. 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında maddi konularda büyük riskler almaktan kaçınmalısınız. Maddi konularda 2–26 Şubat, 28 Haziran–23 Temmuz ve 11 Eylül–8 Ekim tarihleri arasında kazanç getiren fırsatlar bulabilirsiniz.

Sağlık
Yılın ilk yarısında bünyenizin daha hassas olduğunu söylemeliyiz. Satürn yaşam enerjisini zayıflatan bir gezegen olduğu için, vücudunuza daha fazla özen göstermeli, sporu ihmal etmemelisiniz.
Mars’ın sert açıları altında, 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasında sizi aşırı yıpratacak işlerden uzak durmalısınız.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst