2012 Koç Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Koç Burcu 2012 Yorumu, 2012 Koç Burcu Yorumu

Koç burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Koç burçlarını neler bekliyor

Koçlar 2012 yılında aşk ve yaratıcılık evinizden geçiş süresi içinde, kendinizi başkaları tarafından sevilmiyor yada hiç takdir edilmiyor gibi hissedebilir, romantizm duygusundan yine uzak durabilirsiniz.

Aşka bakış açınız fazlasıyla ciddileşir kendinizi duygusal olarak ifade etmekten çekinebilirsiniz.

Bu durumda her zaman atak ve tuttuğunu koparan siz, sevgisiz soğuk ve sorumsuz bir insan gibi durabilirsiniz. Hep karşınızdaki insanın ilk adımı atmasını bekler, aşk için kendi adınıza hareket etmek istemeyebilirsiniz. Çocuk sahibi olma konusunda çekimserliğiniz artar ve anne olma tutkunuz azalabilir.

Bir cocuğun sorumluluğun size ağır geleceğini düşünebilirsiniz. Veya çok isteseniz bile çocuk sahibi olmanız bu süreçte mümkün olmayabilir. Çocuklarınız varsa onların sorunları nedeniyle sıkılabilir, bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Katı bir disiplin uygulayabilir, sevgi ve şefkatinizi göstermekte çekimser davranabilirsiniz.
İlişkisi olan koçlar bu dönemde karşılarındaki insandan uzaklaşabilir hatta nedensiz yere kopabilirler. Farkedilmek ve hayran olunması hoşunuza gittiği halde, karşınızdaki insanın ilgisi sizi bu dönemde rahatsız edebilir. Aşka bakış açınız aşırı ciddiyet dolu olabilir. Bir gece tanıştığınız insanla hemen ciddi olmaya başlar, ertesi günü bu tutumunuz nedeniyle bırakılabilirsiniz. Kendinizi sevilmeye layık görmez, aşka hüsran dolu yanaşır ve sonunda mutsuz olabilirsiniz. Güzel giden bir ilişkiniz olduğu halde biranda sebepsiz yere ayrılabilir, hatta izini bile kaybettirebilirsiniz. İlişkinizde önemsiz ufacıcık bir şeyi bile kafanıza takar, birlikte olduğunuz insana acı yaşatabilirsiniz. Tüm bunların farkında olduğunuz halde değişmek istemez, üzüldüğünüz halde birşey yapmayabilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişki uzun sürmeyeceği gibi hüzünlü bir şekilde de bitebilir. Bu etkiler size ne kadar zorlu gelse de, satürn geçişini tamamladığı anda siz aşkla ilgili çok büyük dersler almış olacaksınız.

2012 yılında tüm Koçlar sosyal, sportif veya sanatsal aktivitelerde son derece aktif ve canlı. Bana kalırsa, bu çatışmalı, gergin dönemde yapacağınız en güzel şeylerden biri bir becerinizi geliştirmek ve sosyal hayatı canlı yaşamak üzere bir aktiviteye katılmanız olacaktır.
Bu sizde birikecek olan gergin enerjiyi de hafifletir, olası riskleri azaltır. Ayrıca sorunlarınıza daha dışarıdan daha geniş perspektiften bakmanızı sağlar.
Hazirana kadar Aslan burcunda kalacak olan Mars sizin adete bir emniyet sübabınız gibi. Sizi kısır durumlardan kurtarıp mutlu edecek olaylara, hayat alanlarına teşvik etmeye devam edecek.

Hazirana kadar. Ayrıca kısa süreli hedeflerinize ulaşmanızda destek olacak.

Neptün gezegeni, umut ve isteklerinizi gerçekleştirmeniz için size güçlü önseziler sunacaktır. Burda dikkat etmeniz gereken konu hedeflerinizi net bir şekilde ortaya koymanızdır. Sadece hayal ederek bunlara ulaşmanız zor olabilir.

Ortaya yapıcı birşeyler koymalı ve daha fazlasını kurgulayarak yine hedefinize yönlenmelisiniz. Ancak böylece neptün enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Tam tersi durumda yerinizde sayan ve sadece umut eden bir insan haline gelebilirsiniz.

Neptün etkisi nedeniyle tuhaf arkadaşlıklar kurabilir, çılgın fikirli, sıradışı ve güvenilir olmayan insanlarla tanışabilirsiniz. Bu insanlar size zararlı olabilecek birtakım alışkanlıklar aşıyabilirler. Uyuşturucular veya ilaç bağımlılığı gibi konulara özellikle dikkat etmelisiniz.
İkiyüzlü insanlardan uzak durmalı, hayata sırf güzel yanından bakmak gibi gerçeklerden tümüyle uzak durma gibi durumlarda kontrolünüzü kaybetmeden önleminizi almalısınız.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Üst