2012 Estetik Modası

Sehbal Üye
Estetik Modası 2012, 2012 Estetik Modası nasıl olacak
estetik.jpg
2012 Estetik Modası

Hep moda trendleri değişecek değil ya artık estetiğin de trendleri değişiyor. Eskiden beğendiğiniz burunları artık güzel bulmayacak belki de küçük göğüsler artık ilginizi bile çekmeyecek. Çünkü güzellik dünyasında da büyük değişimler oluyor.
Özel Avşar Polikliniği’nden Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Avşar, yıllardır elde ettiği tecrübelerden de yararlanarak 2012 yılında moda olacak estetik girişimleri belirledi.
Güzelleşmek artık sandığınız kadar da zor değil. Küçük bir estetik müdahaleyle sadece yarım saatte istediğiniz buruna kavuşabilir, mankenleri kıskandıracak bir vücuda sahip olabilirsiniz. Fakat bu değişimi yaparken estetik trendlere de uymanız ve estetik modasının gerisinde kalmamanız gerekiyor. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Avşar, bu yıl güzellik adına birçok değişikliğin yaşanacağını belirtiyor. Çünkü artık teknoloji sadece iş dünyasını değil tıp dünyasını da değiştiriyor. İşte uzmanından değişen trenler hakkında bilgiler:

Burunlar Değişiyor

Op. Dr. Yakup Avşar, burun estetiğinde en çok dikkat çeken özelliğin karakteristik olması olduğunu söylüyor. Op. Dr. Yakup Avşar, “Artık burun estetiği ameliyatı yapılmadan önce estetik tasarım yapılması gerekiyor. Kişinin burun yapısının da değişime izin vermesi lazım. Değişim hastanın burun yapısına göre sağlanıyor. Herkesin istediği burun şekli farklı olsa da genelde günümüzün trendi karakteristik, hoş görünen burunlar. Kimse burun deliklerinin çok belirgin olmasını istemiyor. 80’lerde çok fazla yapılan oldukça kalkık burunlar artık istenmiyor. Kimse uzun burun istemiyor. Son günlerde burunda minimal bir kavis isteniyor. Çok düz burunlar ise tercih edilmiyor. Belirli bir kavis olacak ve hafif bir diklik olacak. Burun ucu, altı çok bombeli olmamalı, delikler görünmemeli” diyor.

Meme Boyutları Normalleşiyor

Op. Dr. Yakup Avşar meme estetiğinde artık normal boyutlarda memelerin istendiğini belirtiyor. Kadınların yüzde 15’i genelde çok büyük göğüsler istiyor. Yüzde 15’i ise çok küçük istiyor. Yüzde 70 ise standart yani 80 B istiyor. Genelde trend dekoltenin iyi görünmesi, göğüslerin ağır olmaması.

Fazlalıklar İçin...

Fazlalık bölgelerinden alınan yağların ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde kullanıldığı yöntemler günümüzde çok sık kullanılıyor. Vaser sistemi denilen yöntemle yapılan operasyonların oldukça etkili olduğunu belirten Op. Dr. Yakup Avşar, “Bu yöntemde fazlalık olan bölgeye ultrason veriliyor ve o bölgedeki yağ eritiliyor. Eskiden görülen çökmeler bu yöntemle oluşmuyor. Popo kaldırma, bel oyma, karın şekillendirme, bazen göğüste de kullanıyor. Vaser cildi içeriden bir miktar toparlıyor. Alınan yağ ise gerekli görülen bölgede değerlendirilebiliyor. Örneğin popo şekillendirmede alınan yağ bacaklar zayıfsa bacaklara enjeksiyon yapılabiliyor” diyor.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst