2012 Boğa Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Boğa Burcu 2012 Yorumu, 2012 Boğa Burcu Yorumu

Boğa burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Boğa burçlarını neler bekliyor

2012 yılı, Boğa burcundakilerin dayanıklılığını test edecek. Kariyerinizde yeni bir sayfa açılabilir, ancak mücadele etmeniz gerek. Aşk hayatında ise hem çatışma hem tutku var

Satürn size geleceğe ait planlarınızda somut ilerlemeler, grup çalışmalarında uzun vadeli düşünme ve sebat getiriyor. Böylece ortaklaşa işlerde de ilerleme imkânı bulacaksınız. Kişiyi zorluklarla terbiye eden bir gezegen olan Satürn, yılın 2. yarısında burcunuzla zorlayıcı açı yapacak. Ailevi konularda sorumluluk gündeme gelebilir. Mars da yeni başlangıçlar için cesaret getiriyor.
Bu yıl da burcunuzla uyum içinde olacak olan Uranüs, özellikle 23-30 Nisan doğumlu Boğa’lara değişim arzusu getiriyor. Hayatınızı yeniden şekillendirmeye açık durabileceksiniz. Hayat görüşünüzü yenileyebilirsiniz.
Neptün ise zorlayıcı bir açıda bulunuyor. Özellikle 4-8 Mayıs doğumlu Boğa’ların, Neptün’ün zayıflatan enerjisine daha fazla özen göstermeleri gerekiyor. Bugünlerde doğanlar kendilerini zinde hissetmeyebilirler.

Şanslı alanlar
Bu yıl Jüpiter size doğrudan destek vermiyor ancak 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalarak iş ortamında pozitif koşullar, kendinizi geliştirebileceğiniz, yeteneklerini arttırabileceğiniz olanaklar sunmakta.
Kısaca bu yıl, gevşemek ve keyif açısından çok rahat bir yıl olmayabilir. Ancak 26 Ekim sonrasında şansınız özellikle evlilik, anlaşmalar ve ortaklaşa konular açısından daha fazla hareketlilik kazanmış olacak.

Mücadele alanları
Satürn size, özellikle 16 Temmuz’dan sonra iş hayatında yeni bir dönemebaşlama imkânı verecek. Ancak koşulların çok parlak olduğunu düşünmemelisiniz. Sebat göstermeli ve bu dönemde yaptığınız işlerin ancak ilerisi için güçlü bir temel teşkil edeceğini düşünmelisiniz.
Özellikle Mars’ın geri gideceği dönemde biraz bocalayabilir ve kendi kendinizi daha fazla hırpalayabilirsiniz. Ayrıca Mars, 20 Mart – 1 Mayıs tarihleri arasında da iş hayatında rekabetin çok daha fazla yükseldiği bir dönem getirebilir. Bu dönemde, iş hayatında yoğun çalışma başarı getirebilir ama bu arada oldukça zorlanabilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler

Boğa Kadını
Yavaş ve huzur vericidir ama güçlü bir dişilik sergiler. Dürüsttür, düşündüğünü söyler ve yapar. Kıskançtır. Cinsellikte güçlüdür. Tensel zevkleri gelişmiştir.
Venüs ve Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta daha kolay mutlu olabilir, hayattan zevk alabilirsiniz. Bu yıl Mars, 6 Şubat – 20 Mart ve 1 Mayıs – 12 Haziran dönemlerinde burcunuzla uyumlu açıda olacak. Bununla birlikte, 20 Mart – 1 Mayıs tarihleri arasında ilişkiler, evlilik ve aşk hayatında daha fazla huzursuzluk ve çatışma yaşayabilirsiniz.

Boğa Erkeği
Boğa erkeklerinde son derece maskülen, ağır kanlı ama fiziksel açıdan çekici özellikler vardır. Güçlü, sessiz ama aynı zamanda romantik de olabilir. Aşkta sadıktır. Bir bakıma masallardaki güçlü şövalyeyi andırır.
Bu yıl 9 Ocak – 2 Şubat, 15 Nisan – 10 Mayıs, 23 Temmuz – 17 Ağustos dönemlerinde aşk hayatınızda daha fazla ateş ve tutku söz konusu. Bu arada, 1 Ekim – 15 Aralık tarihleri arasında ilişkilerinizde daha ılımlı ve uzlaşıcı olmaya bakmalısınız.

2012′de en iyi ilişkiler: Boğa – Oğlak
2012′de en zor ilişkiler: Boğa – Akrep

İş ve Para
Bu yıl maddi konularda daha tutumlu olmalısınız. Özellikle yılın ikinci yarısında daha fazla mücadele olacağı için birikimlerinizi korumalısınız. Yılın ilk yarısı ise, maddi konularda genel bir denge ve tatmin getirebilir. İş hayatında, 20 Mart- 1 Mayıs arasında çok daha fazla azim göstermelisiniz.
Kariyer hayatınızda önemli değişikliklerin eşiğinde olabilirsiniz. 7 yıl önce başlatmış olduğunuz işlerin test edileceği bir dönemdesiniz. Ayrıca yılın ikinci yarısında ev ve yerleşimle ilgili olaylar da size önemli sorumluluklar getirebilir. Mars’ın geri harekette olacağı dönemlerde yeni kararlar alsanız bile bunları hemen uygulama imkânı bulamayabilirsiniz. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar gerginlik unsuru olabilir. Jüpiter ise özellikle ofis ortamında yenilenme ve yeni teknikler getirebilir.

Sağlık
Ancak 16 Temmuz sonrasında kendinizi aşırı zorlama ve artan sorumluluklar yüzünden bedeninize yeteri kadar özen gösteremeyebilirsiniz. Ayrıca Mars’ın sert açıları altında da sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu dönemler 20 Mart- 1 Mayıs ve Mars’ın burcunuzda geri gideceği 1 Ekim – 15 Aralık arasıdır.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst