2012 Boğa Burcu Aşk

deep Harbi Aktif Üye
2012 Boğa Burcu Aşk Hayatı, 2012 Boğaların aşk hayatı nasıl geçecek

Yılın ilk zamanları uzun zamandan beri haber alamadığınız eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir. Eğer yalnızsanız şubat sonu mart başı gibi karşı cinsten, herkese yüz vermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Haziran gibi partnerinizle aranızda sorunlar çıkabilir neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyor olmanız problemlerin büyümesine yol açacak daha yapıcı bir tavır takınmanız gerekebilir. Tartışmalardan uzak durun ve alıngan bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Bu yıl boğa burçları için evlilik görünmüyor. Ancak kısa süreli ilişkiler olacak.

Mayıs - Temmuz tarihleri arasında duygusal ilişkilerde şansınız kapalı.

Ağustos ayında sizin için önemli biri ile karşılaşabilirsiniz. Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz. Ağustos ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcıdır. Eğer sorunlar çözülecek gibiyse bu tarihte her iki tarafın da oturup gerçekçi bir planlamada bulunması lazımdır. Tam tersine taraflardan biri için bu ilişki bitmişse o zaman, karşı tarafın sorumlulukları üstlenilmeli ve ondan sonra yeni bir hayata adım atılmalıdır


Eylül Ekim arasında aşk hayatınız ya da evliliğinizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Beklemede kalınız. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Boğalar için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir.

Aralık ayında aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Yaşadığınız aşkı duygusal olarak ele almaktansa, mantıklı bir şekilde hareket edilmesi daha doğru olacaktır.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst