2012 Başak Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Başak Burcu 2012 Yorumu
2012 Başak Burcu Yorumu


Başak burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Başak burçlarını neler bekliyor
Başak’lar bu yılı maddi açıdan rahat geçirecekler. Ancak beraberliklerde gerginliklere ve sürprizlere hazır olmalılar

Jüpiter, bu yıl para evinizden geçerken size maddi destekler, yeni kazançlar getiriyor. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir yıldasınız. Özellikle yılın ilk yarısını iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönem pek çok bakımdan daha avantajlı. 16 Temmuz’a kadar Satürn’ün de desteğini alıyorsunuz. Böylece iş hayatında akılcı kararlar, geleceğe yönelik somut hedefler ortaya koyabilirsiniz. Yılın 2. yarısında ise dikkatli olmak ve büyük risklere girmemek gerekiyor. Satürn, Aslan burcuna geçince iş hayatında belirsizliklerin öne çıktığı bir dönem başlatabilir.

Mars etkisiyle 1 Ekim – 15 Aralık arasında amaçlara erişmek uzun zaman alacak. Her şeye rağmen Jüpiter sizi maddi alanda korumaya devam edecek. Uranüs’ün karşıt açısı özellikle beraberlikler, evlilik ve anlaşmalar açısından gergin bir döneme işaret ediyor. Eşinizin tutumundaki ani değişiklikleri kestirmeniz pek mümkün olmayabilir. Sürprizlere hazırlıklı olun.
Plüton’un getireceği başarma isteğiyle şartları zorlamak isteyeceksiniz. Yoğun tecrübeler, duygusal açıdan sizi yeni bir “doğuma” itecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş ortamında ortaya çıkacak belirsizlik yüzünden gerginlik doğacak. Sağlık açısından sebebini belirleyemediğiniz, psikosomatik rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

Şanslı alanlar:
Şans ve bereketin gezegeni Jüpiter, bu yıl 26 Ekim tarihine kadar para evinizi aydınlatıyor. Bu sayede gelirleriniz beklentilerinizin de üzerinde artabilir. Maddi açıdan zor durumda olanlar da, koruma altına girmekteler. Sonbaharda ise Jüpiter bu kez eğitim hayatınız açısından güzel fırsatlar sunmaya başlayacak.

Mücadele alanları:
Başak’lar bu yıl daha fazla arayış içinde kalacaklar. Sağduyulu olmaya özen göstermeliler. Ani değişiklikler ve hesapsızca verilen kararlar yüzünden sıkıntı çekebilirler. Mars’ın da geri harekete geçeceği 1 Ekim – 15 Aralık arasında, hukuki meseleler açısından belirsizlik, anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Aşk ve İlişkiler
Başak’lar, partnerlerinin geniş bakış açısına sahip, hassas ve duygusal olmasına önem verirler. Başak sevgisini seni seviyorum demek yerine, partnerine yardımcı olarak göstermeyi tercih edecektir.

Başak Kadını:
Başak kadını aklı ile öne çıkar. Pek çok kişi Başak burcunu aşırı düzenli ve titiz olması nedeniyle alaya alsa da bu burç kadını düşüncelerini akılla sıralayan, sadece fiziksel aşka inanan bir tiptir. Körü körüne aşk yaşamak yerine kendini uzun süre saklı tutabilir.
Bu yıl bazı Başak’lar, özellikle Uranüs etkisi altında kalanlar ilişkilerinde ani kararlar vermeye, ani kopma ve birleşmelere yatkın gözüküyorlar. Venüs’ün burcunuzla olumlu açıda kaldığı 9 Ocak – 2 Şubat, 15 Nisan – 10 Mayıs, 23 Temmuz – 17 Ağustos, 5 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında aşk hayatınız daha eğlenceli ve tatminkâr olacaktır. 26 Şubat – 22 Mart arasında ise uzlaşıcı davranmalı.

Başak Erkeği:
Başak erkeği, tutku yerine akla ve özenli olmaya önem verir. Kibar ve uyumlu görünüm sergiler ancak duygusal konularda kendilerini rahat anlatamayabilirler.
Mars’ın olumlu açılarında aşk hayatında daha keyifli ve cesur davranabilirsiniz. 6 Şubat – 20 Mart ve 28 Temmuz sonrasında ilişkiler daha barışçıl ve uyumlu olabilir.

2012′de en iyi ilişkiler : Başak-Boğa, Başak-Terazi
2012′de en zor ilişkiler: Başak-Balık

İş ve Para:
2012′de paradan yana probleminizin pek olmayacağını söyleyebiliriz. Ancak ekonomik durumunuzu büyük risklerden korumalısınız. İş hayatındaki kazançlarınızı sermayenizi büyütmek yolunda kullanabilirsiniz. Plüton etkisi altındaki Başak’lar açısından iş hayatında ilerleme daha zorlayıcı bir süreç olabilir.

Sağlık:
Bu yıl sağlığınızı tehdit eden büyük riskler yok ancak Neptün’ün açısı özellikle 6-10 Eylül doğumlu Başak’ları daha huzursuz kılabilir. Bu dönemde doğan Başak’lar tedavi süreçlerine sadık kalmalılar. 6 Şubat’a kadar olan dönem ve 1 Mayıs – 12 Haziran dönemi daha çok özen gösterin.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
LAL
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst