2012 Balık Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Balık Burcu 2012 Yorumu
2012 Balık Burcu Yorumu


Balık burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Balık burçlarını neler bekliyor

Bu yıl, evle ilgili konulardan tutun da, iş hayatına ve ilişkilere kadar hayatın her alanında uğraş vermek zorundasınız. Bunun yanında, başkalarından maddi destek gelebilir ve uzun süredir beklediğiniz bir para da sonunda sizin olabilir.

2012′de sizi neler bekliyor Sevgili Balık burcu sahipleri sizleri 2012 yılına özel balık burcu yorumları ile başbaşa bırakıyoruz

Hayatınızın bu döneminde sizi özgür bırakan, kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıran pek çok fırsat bulabileceksiniz. Olaylar ve insanlar aniden ortaya çıkarak sizi değiştirebilirler. Siz de kendi sezgilerinizi, yaratıcı ilhamınızı daha elektrikli biçimde ortaya koyabilirsiniz. Kuşkusuz böyle bir dönemde pek çok kişi sizin çok hızlı düşündüğünüzü ya da asice davrandığınızı söyleyebilir.
Bu yıl Plüton da burcunuzla zorlayıcı açıda kalmaya devam ediyor. Plüton enerjisini doğru ve yapıcı biçimde kullanabilirseniz, iş hayatında ve amaçlarınız doğrultusunda büyük adımlar atabilir, mesleki etkinliğinizi ve gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Bununla birlikte, olumsuz ifadesinde üstlerle güç kavgaları, büyük mücadeleler ortaya çıkarak, sizi yıpratan, baskıyla değiştirmeye çalışan kişi ya da görüşlerle savaşmanız gerekecek. Plüton’un bu sözünü ettiğimiz zorlayıcı deneyimleri bu yıl özellikle 12–15 Mart doğumlu Balık’ları etkisi altında tutmakta.

Şanslı alanlar:
Eşinizin ya da ortağınızın maddi desteğini alabilirsiniz. Miras, sigorta ya da bankalarla olan ilişkilerinizde de başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Uzun bir süredir beklediğiniz bir para sonunda sizin olabilir. Kasım ve aralık aylarında ise Jüpiter bu kez ufuklarınızı genişletebileceğiniz, size yabancılar ya da yurtdışı konularında yeni tecrübeler getirebilecek. Örneğin bu aylarla birlikte eğitim hayatında ve üniversite ile ilgili konularda çok kolay ilerleme sağlayabilirsiniz.

Mücadele alanları:
12-15 Mart doğumlu Balık’ların iş ve ev hayatlarında büyük değişiklikler söz konusu. 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında Mars burcunuzla sert bir açı içinde değil ancak bu dönem genel olarak daha fazla bekleme, kolay ilerleyememe anlamına gelebilir. Kardeşler, yakın çevre, yolculuklar ve eğitim hayatında uğraş verebilirsiniz.
Aşk ve İlişkiler: Balık’ın romantik yapısı onu çekici ve gizemli kılar ama bu burcu anlamak pek de kolay olmayacaktır. Kararsızlıkları yüzünden beraberliklerinde kriz yaşamaya yatkındırlar.

Balık Kadını:
Beraberliklerinizde daha fazla heyecan ve değişiklik arayabilirsiniz. Bu dönemler 9 Ocak – 2 Şubat, 26 Şubat – 22 Mart, 3 – 28 Haziran, 11 Eylül – 8 Ekim arasında görülmekte. Bununla birlikte Venüs’ün burcunuzla zor açılar kuracağı 9 Ocak’a kadar olan dönem, 10 Mayıs–3 Haziran, 8 Ekim –5 Kasım tarihleri arasında yanlış anlamalar, ilişkileri yıpratabilecek davranışlardan kaçınmak gerekiyor.

Balık Erkeği:
Balık erkekleri bu yıl Jüpiter sayesinde daha yoğun ve tutkulu beraberlikler yaşayabilir. Mars’ın burcunuzda olduğu 1 Mayıs–12 Haziran döneminde çok daha ateşli bir aşk gündeme gelebilir. Mars aynı zamanda 6 Şubat–20 Mart ve 28 Temmuz’dan sonra da burcunuzla son derece olumlu açı içinde beraberliklerinize pozitif bir hava getirmekte.
2012′de en iyi ilişkiler: Balık–Akrep
2012′de en zor ilişkiler: Balık–Aslan

İş ve Para:
Yılın ikinci yarısında iş ortamındaki değişiklikler, günlük iş düzeninizin değişmesi ve daha fazla ödev ve sorumluluk iş açısından daha fazla baskı getireceğe benziyor. Ayrıca yıl boyunca kurabileceğiniz ortaklıklardan yana da şanslısınız.
Temmuz sonrasında işinizin bir bölümü olarak kısa yolculuklar da gündeme daha sık gelebilir.

Sağlık:
Ağır transitlerin olmaması sağlık açısından önemli problemlerin olmayacağını anlatıyor. Ancak yılın ikinci yarısında Satürn’ün yıpratıcı enerjisini daha fazla hissedeceksiniz. Bu yüzden aşırı çalışma ve alacağınız yeni işler sizi daha fazla yıpratabilir. 6 Şubat’a kadar olan dönemde, 1 Mayıs–12 Haziran arasında sağlığınıza önem vermelisiniz.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst