2012 Akrep Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Akrep Burcu 2012 Yorumu - 2012 Akrep Burcu Yorumu

Akrep burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Akrep burçlarını neler bekliyor

2012′de uzun yıllardan beri gösterdiğiniz çabaların meyvelerini alacaksınız. Bu yıl iç dünyanızda mutluluğu yakalayabilir, geçmişi geride bırakmayı başarabilirsiniz

Temmuz ayından itibaren iş hayatınız ve amaçlarınız sizin için çok daha fazla önem kazanmaya başlayacak. Bu yıl, başarınızı çok daha belirgin kılabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz.
Uzun yıllardan bu yana gösterdiğiniz çabaların olumlu sonuçlarını alabileceksiniz. Temelinizi sağlam yapmamışsanız, Satürn size gerçekleri göstererek, iş hayatında kısıtlamaların içine sokabilir. Yılın ikinci yarısında hayatınızın önemli alanlarında dikkat çekici deneyimler yaşayacaksınız.
27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında doğan Akrep’ler Uranüs’ün getirdiği yenilenme heyecanını, olaylara farklı bakabilme kapasitesini, orijinal düşüncelerini yaratıcı alanda gösterebilme fırsatlarını daha iyi değerlendirebilecekler.
2012′de 6-10 Kasım doğumlu Akrep’ler üstleriyle ilişkilerde, babalarıyla ilgili konularda ya da genel olarak otorite figürü kişilerle tatminsizlik ve dağılma yaşayabilirler.
Ağustos ayından itibaren evlilik, ortaklaşa konular, hukuki konular ve ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu dönemde ilişkilerdeki pürüzler hemen çözülemeyebilir ve önemli bir kararsızlık dönemi geçirebilirsiniz.

Şanslı alanlar
Jüpiter yıl boyunca size ruhsal konular, geçmişe ait işler ve genel olarak iç dünyanızda mutluluk, hayatın getirdiklerini kabullenme arzusu ve geçmişi geride bırakabilme şansı getiriyor.

Mücadele alanları
20 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında ortaklaşa alanda düşmanlıklara karşı uyanık olmalısınız. Yılın ikinci yarısında tek başına hareket etmek pek kolay olmayacağı için, ilişkilerde esneklik göstermek, öfkenizi yıkıcı yönde kullanmamak fayda sağlayacak.

Aşk ve İlişkiler
Akrep burcu ilişkilerinde kolay caymayan, kararlı, kendini adama özellikleriyle bilinir. Akrep krizlerin de burcudur ve şüpheci yapısı ise düzgün giden bir ilişkide huzursuzluk kaynağı olabilir. Akrep için partnerinin maddi ya da manevi güç sahibi olması bir çekicilik ve tercih nedeni olabilir.

Akrep Kadını
Akrep kadının adı ‘femme fatale’e (tehlikeli kadın) çıkmıştır. Bu ne ölçüde doğrudur bilinmez ama Akrep kadınında gizemli bir çekicilik, baştan çıkartmaya yakın bir enerji ve etkileyicilik vardır. Kıskançlık duygusunu frenlemesi pek kolay değildir. Bu yüzden fırtınalı, aşırılıklara kaçan ilişkilere daha fazla eğilimlidirler. Cinsellik, ilişkilerinde ön safta olmakla birlikte, ruhsal bütünlük de göz ardı edilmez. Akrep kadını, unutan ve kolay affeden birisi değildir.
Bu yıl da ilişkilerinizde yenilenme, sürprizler ve hayatınızı yenileyen olanaklar bulabilirsiniz. 9 Ocak – 2 Şubat, 26 Şubat – 22 Mart, 3 – 28 Haziran, 11 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında aşkta mutlu olmak çok daha kolay ve size keyif getiren gelişmeler söz konusu.

Akrep Erkeği
Akrep erkeğinde de sezgiler, duygusal derinlik ve ruhsal birleşme büyük önem taşır. Akrep aşırılıkların burcu olduğu için ilişkilerinde kriz yaratmayı sever. Tensel zevklerini dizginlemesi pek kolay değildir ve kıskançlık önemli bir sorun olabilir.
Bu yıl Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta size daha fazla heyecan ve keyif getiren gelişmeler mümkün. 6 Şubat-20 Mart, 1 Mayıs-12 Haziran dönemleri böyle zamanlardır. 2-26 Şubat, 28 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında ilişkilerde ve evlilik hayatında daha fazla yanlış anlama ve huzursuzluk gündeme gelebilir.


İş ve Para
Yılın ilk yarısında iş hayatında pozitif dengeler söz konusu. Deneyimlerinizi genişletebileceğiniz olanaklar, yabancılar ya da yurtdışı konulara ilişkin gelişmeler, uzun zamandır çabalarınızı aldığınız dönemler olabilir. Yılın ikinci yarısında iş hayatında önemli ilerlemeler olmakla birlikte, şartların sizi fazlasıyla yorabileceğini de görmekteyiz.

Sağlık
Yılın ikinci yarısında aşırı çalışmadan dolayı sağlığınıza özen göstermelisiniz. Mars da çoğu zaman sağlık problemlerine işaret eder. Küçük kazalar, gerginlikler, ateşli hastalıklar Mars’la ilişkilidir.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst