2011 Kaç Memur Alınacak

cicozz Çocukluk cicozlarda saklı
2011 Yılında Kaç Memur Alınacak, 2011 Memur Alımları, 2011 de kaç memur alınacak, 2011 Memur Alımı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2011 yılı bütçesini açıkladı. 2011 bütçesine 60-70 Bin memur alımı yapılacağını ve vergi artışı yapılmayacağını söyledi.

Bakan Şimşek, 2010 yılı bütçesinden verilen 11 milyar liralık ilave yatırım ödeneğinde aslan payını Karayolları Genel Müdürlüğünün aldığını da belirtti.

Bu kuruluşa 7,5 milyar lira ek para tahsis edildiğini ve bunların otoyol ve duble yollarda kullanılacağını kaydeden Şimşek, ”Bu doğru bir şeydir.
Gaziantep-Habur arasında bir yol var biterse Türkiye’nin rekabet gücü artar. Geçenlerde Bakanlar Kurulunda Ulaştırma Bakanımız söyledi.

İzmit geçişi, bu İstanbul-İzmir arasındaki otoyol projesini özel sektör yapacak. Bu proje bittiğinde vatandaşın yıllık tasarrufu yaklaşık 870 milyon lira olacak” açıklamasında bulundu.

Şimşek, 11 milyar liralık ödeneğin bir kısmının da eğitim, sağlık ve bayındırlık yatırımları ile KÖYDES için kullanılacağını ifade etti.

Maliye Bakanı, aile yardımı ile ilgili bir soru üzerine de sözleşmeli personel sayısının 150 bin olduğunu, sözleşmelilere aile yardımı yapılmasının bütçeye maliyetinin de 133 milyon lira şeklinde hesaplandığını kaydetti.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin geçtiğimiz günlerde açıklanan maaş zammının da yeni yıl bütçesinde 6,7 milyar liralık ilave yükü olduğuna işaret eden Şimşek, ”İşçi ve BAĞ-KUR emeklililerine, eski sisteme göre maaş artışı yapılsaydı bu rakamın 3,4 milyar lira olacaktı” dedi.

Maliye Bakanı, bütün bu yüklerin 2011 bütçesinde de yer aldığına dikkati çekti.
Ayrıca; Bakan Şimşek 2011'de vergilerde herhangi bir artış yapılmayacağını da açıkladı.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
13B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
12B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
17B
Üst