2010 İlkbahar-yaz makyajının ana hatları

_MeçHuL_ [..вιя NΣFΣS нυzυя..]
Dünyaca ünlü makyaj artisti Dick Page önümüzdeki sezonun trend belirleyen defilelerinde ışıltıya önem verdi. Shiseido ürünleri kullanarak yapılan makyajlardaysa renkler kadar doğallık ve parlaklık dikkat çekiyor.
Ekonomik durgunluğun azalmaya başlamış görüntüsü moda dünyasının 2009 sonbaharındaki endişeli havayı 2010 ilkbaharında iyimser bir gerçekçiliğe bıraktı. Birçok tasarımcı modaya daha hassas dikkatli bir yaklaşım sergiliyor. Tasarımlarında kadınsılık neşe ve pozitif düşünceyi yansıtıyorlar. Bu düşünce tarzıysa gelecek sezon modellerde artistik etkileri çiçek motifleri ve eğlenceli geometrik desenleri getiriyor. Baskın renkler eflatun sarı turkuaz mercan kırmızısı kırmızı ve mavi. Şekil olarak sonbahardaki belirgin omuzlar devam ediyor vücuda tam oturmuş ceketler ve vücut kıvrımlarını göz önünde bulunduran dikimler veya dökümlü kumaşlar hakim. Ve 2010 ilkbaharında ortak elementleri hemen her geçitte görülen gösterişli fırfırlar dantel ve kuş tüyü... Dick Page makyajın tamamında bu iyimser duyarlı eğlenceli pratik yaklaşımı yansıtıyor.

Aydınlık cilt

İlkbahar/Yaz makyajında cilt tonu ışık saçarcasına aydınlık. Dick Shiseido'nun yeni sezon ürünlerinden favori iki ürününü kullanarak yüzü ince dokulu ışıltılı bir matlıkla tutuyor: Luminizing Satin Face Color in High Beam VVhite {WT905) ve Luminizing Satin Face Colour in Soft Beam Gold (BE 206). "İçeriğindeki görünmeyen inci partikülleri ürünün şeffaflığını dikkat çekici kılıyor. Onları aydınlatıcı olarak hatta kapatıcı olarak kullanabilirsiniz çünkü bu ürünler cildinizde kalın bir görünüm yaratmadan temiz ve aydınlığı artmış bir cilt sağlar. İşte bu ürünleri sevmemin nedeni bu!" diyor Dick Page. O aynı zamanda bu ürünleri dudak kontürünü belirlemek ve far zemini hazırlamak için de kullanıyor. United Bamboo ve Michael Kors defilelerinde altın ve beyazı bakışları aydınlatmak için kullandı.

Belirgin gözler

Gözler bu sezonda da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Eflatun mavi ve sarı tonları gibi pastel tonlarla göz makyajı tamamlanıyor. Michael Kors defilesinde Dick yeni Luminizing Satin Eye Colour in Ocean Sunset (GD824-Summer Edition) Luminizing. Satin Eye Colour in Amethyst (VI399-Limited Edition) Luminizing Satin Eye Colour in Medusa (PK107-Summer Edition) ve Accentuating Cream Eyeliner Black (1) kullanarak renkli fakat aynı zamanda buğulu bir göz makyajı uygulamış. Baz olaraksa Accentuating Color Stick in Glisteninig Flush (S3'la) inci parlaklığını eklemiş.

Doğal yanaklar

Cilt ışıltısını desteklemek için sezonda yanaklarda yumuşak bitişler görülüyor. Zero +Mario Cornejo defilelerinde Dick yanaklara doğal görünüm vermek ve bronzluk eklemek için yeni Luminizing Safin Colour in Tea Rose (RS 302)’yi uyguladı. Michael Kors defilesinde tüm yüz ve yanaklarda daha belirgin bir ifade için yeni Luminizing Face Colour in Shell (GD 809-Summer Edition)’ı elmacık kemiklerinin altına uyguladı.

Seksi dudaklar

Gözlerle dengeli bir kontrast için dudaklar mat ve pudralı bir bitişle tamamlanıyor. Dudaklar genellikle gül pembe mürdüm kahvemsi pembe ve leylak tonlarda. İlkbahar&yaz dudak makyajında Shiseido'nun iki yeni ruj dokusu Luminizing Lip Gloss'un 8 temel rengiyle birlikte Tender Sheer ve Glowing Matte. Glowing Matte mükemmel renklere dönüyor. Tender Sheer oldukça şeffaf güçlükle fark edilen fakat mükemmel hafiflikte bir renk bırakıyor. Ve ardından sezonu yeniden canlandıran lip-gloss. Narciso Rodriguez defilesinde Dick yeni Perfect Rouge Glowing Matte in Whisper (RD722) ve Wink (BR323)'i seksi görünümlü leylak-kahve tonunu yaratmak için karıştırdı. Michael Kors defilesinde yeni Perfect Rouge Tender Sheer in Pout (RS326)'ı ruj fırçasıyla birlikte hafifçe uyguladı ardından ince bir kat yeni Luminizing Face Colour in Medusa (PK107-Summer Edition)'yı ruj üzerine uyguladı. Bitişte yeni Luminizing Satin Face Colour in High Beam White (WT905) üst dudağın ortasına solgun mat bir etki yaratmak için kullandı.
 
Son düzenleme moderatör tarafından:

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst