2010 Deniz Bank Personel Alımları

cicozz Çocukluk cicozlarda saklı
2010 Deniz Bank Personel Alımı Şartları ve Başvuruları
DenizBank’ın 12’si yurtdışında olmak üzere 442 şubesi ve 8.600 çalışanı var. 2009 yılında 50 şube açmayı ve çalışan sayılarını 8.800 kişiye..

Ulaştırmayı planladıklarını söyleyen DenizBank Yönetim Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Tanju Kaya, yıl sonunda hedefledikleri sayıya ulaşacaklarını söylüyor. Bankanın 2010 hedefi ise 50 şube açıp çalışan sayısını 9.500’e çıkarmak. Kaya, “DenizBank olarak büyüme hedeflerimizi aynen koruduk, yıl içerisinde 30 yeni şubemiz faaliyete başladı, 20 şubemizi de yıl sonuna kadar faaliyete başlatacağız. 2010 yılı için de büyüme hedeflerimiz aynı iddiasını koruyacak” diyor.

DenizBank İşe alım süreci – Genel yetenek sınavı, kişilik envanteri ve yetkinlik bazlı mülakat süreçleri sonrasında pozisyonlara bağlı olarak lise mezunu ya da üniversite mezunu adaylardan toplu alımlar yapılıyor. Kaya, “Bu süreçte Tarım Bankacılığı gibi özellikli pozisyonlarımız için akademik bilgiye de önem verdiğimizden, bu pozisyondaki tüm çalışanlarımızın Ziraat Fakültesi mezunu olması sektörde bizi farklılaştırmıştır” diyor. Bankada yeni göreve başlayan tüm çalışanlara öncelikle e-learning yoluyla oryantasyon eğitimi veriliyor.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Üst