Rambo Okan silah çaldı

Ömer
Yönetici
Rambo Okan polisin silahını çaldı

Rambo Okan polisten MP5 silah çaldı. Amacı kendini rehin almak!

rambo-okan.jpg


İstanbul’da bir polisin otomatik silahını çaldıktan sonra kayıplara karışan "Rambo" lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, köpek kulübesinde yakalandı. Güler, silahla

Aziz Yıldırım’ı protesto etmek istediğini söyledi.

Kadıköy ilçesinde AK Parti ilçe binası önünde nöbet tutan bir polisin "MP5" model otomatik silahı çalındı.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, silahı "Rambo" lakabıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler'in çaldığını belirledi.

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi yaşanan bu hırsızlık olayı polisi alarma geçirdi.

Polis ekipleri her yeri didik didik aradı. Aramaya yüzlerce polis katıldı.

Aranan yerlerden biri de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı oldu. Gece yarısı stadın ışıklarını yakan polis, "Rambo"yu burada da aradı.

"Rambo"yu bulmak için otoyol kenarları, parklar, hastane bahçeleri de arandı.

KÖPEK KULÜBESİNDE SIKIŞTIRILDI
Aramalar sonuç verdi ve Okan Güler, sabah saatlerinde Kızıltoprak'ta bulundu.

Güler, Hatboyu Ömer Efendi Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde saklandığı köpek kulübesinde polis tarafından sıkıştırıldı.

Polis, sokak çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken; olay yerine özel harekat ekipleri de geldi.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Güler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Okan Güler, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

'AZİZ YILDIRIM İÇİN ALDIM'
“Rambo” basın mensuplarına ''Silahı çalmadım, buldum. Fenerium'a girip Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim. Çalışan personeli çıkartıp kendimi rehin alacaktım. Amacım Aziz Yıldırım'a gönderme yapmak. Aziz Yıldırım'ı istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe'nin başkanı olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum'' dedi.

VUKUATI ÇOK

Ali Sami Yen Stadına reklam panolarına bir gece önceden saklanıp, Ali Sami Yen'in ortasına bir lig maçı öncesi Fenerbahçe bayrağı dikmişti.

"Rambo" daha çok Galatasaraylı taraftarlarla yaptığı kavgalarla gündeme geldi.

2008'de Avrasya Maratonu'nu hile yaparak birinci bitirmişti.

Okan Güler, 2009'da da babasına ait evi ateşe vermişti.

Güler bir süre hastanede psikolojik tedavi görmüştü.
 
pesimist sanal alem
ben bu davada gerek ramboyu gerek sefa reisi gerek gfbyi haklı buluyorum sırf kendi istediği görüntüyü olusturmak için kulübe gönül vermiiş gencfbliler değil gerçek fenerbahceli insanlar küstürüldü sahadan uzaklastırıldı bu başkana kim karşı durursa uzaklastırılıyor fenerbahceliliklerinden yargılanıyor sen kimsin be adam herkesin değerlerini yargılıyor sana karşı olan herkese darbe vuruyosun ayrıca bütün komutanlar maca senin hatrınla geliyor sahada ordu göreve pankartıda senın sayende acılmadıysa birşey bilmiyorum antu ve bu başkana destek verenlere sadece şakşakcı diyorum ramboda sefa reisde haklı diyorum başka lafa gerek yok
 
Ömer
Yönetici
"Aziz Yıldırım'ı vuracaktım"
“Rambo” lakaplı Fenerbahçeli taraftardan şok sözler.
24/10/10 15:10

Kadıköy'de bir polisin MP5 silahını çaldıktan sonra bir köpek kulübesinde yakalanan 'Rambo' lakabıyla bilinen Okan Güler tutuklandı.

Emniyet'ten çıkarıldığı sırada, gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi için. Geçen sene Sivas maçında bana tokat attı. Yakalanmasaydım Aziz Yıldırım'ı vuracaktım." dedi.

Güler, derbi maçı ile ilgili de, "İnşallah Fener alır." dediadliyeye girişinde de "Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ediyorum. Pişman değilim" şeklinde konuştu.

Rambo deli pesimist, neresini haklı buluyorsun, bu meczubun tribünle ilgisi yok, hele gfb ile hiç ilgisi yok.
 
pesimist sanal alem
ben haklı buluyorum hani tokatı gectim aynısını sefa reise yapmadımı bu başkanın .......... teknik direktörününde başı boş bıraksan cinconu yener bu takım yazık sadece başkan mı şakşakcılarının hepsine .... takım zenginleşsin diye trübün ruhunu öldürdü gfbyi küstürdü biz gs macında utandık sadece yemişim sabrını hangi yabancı teknik adama sabreddiniz ama aykuta gelince herkes sabredelim diyor bırakın ya adam rezil etti derbi kazanamadık sampiyonlar liginden elendik köy takımlarına küçük takımları yen derbileri ver lanet olsun fenerbahce bukadarda kücük düşürülemez sezon sonu sadece fiyasko olacak gerek yıldırım gerek aykut sı.... takıma
 
Ömer
Yönetici
Tamamda mevzuları karıştırıyorsun, bu herif zır deli. Tırmarhaneyi yakmış Fenerbahçe yenildi diye, meczupla tribün liderini aynı safta tutuyorsun. Bunun Sefa'yla GFB ile alakası yok, bu tek tabanca takılan deli işte.

Derbi yorumunu da gel derbi konusunda yapalım. Ben tüm derbileri kazanıpda sezon sonu öyle kala kaldığımız sezonlarıda biliyorum merak etme. Ben artık gündelik neticelere göre yorum yapamayacağım. Sezon sonuna kadar bu takımı lider götürüp, birden şampiyonluktan olmak daha kötü birşey. Çünkü 33 hafta kralsın, mağlubiyetlerde beraberliklerde kimseyi eleştirmiyorsun çünkü lidersin ve şampiyon olacağına inanıyorsun ama son dakikada şampiyonluk kaçınca dibi görüyorsun. Ben anladım ama geç anladım, inşallah birgün sende anlarsın. Başarı öyle birgünde olacak iş değil ama başarısızlık günü birlik. Dün eleştirirsin, yarın göklere çıkarırsın bir galibiyette. Skor taraftarlığını bıraktım, tartışmayada girmeyelim istersen. Eğer bir cevap vereceksen de bu mesajı alıntı olarak derbi konusunda cevapla lütfen, Aziz Yıldırım'ı bende beğenmiyorum ve nefret ediyorum ama bu deli o gün silahla birilerini yaralayabilirdi ki Aziz Yıldırım'ı vuracaktım diyor adam. Hapçı müptezel kişiler Fenerbahçe'min temsilcisi olmaz, yerin dibine batsın böyle taraftar. GFB konusunda bende antuda çok yazdım, hatta bugünde yazdım taraftar değerlendirmesi diye bi konu vardı. Anonscu iki defa müdahale etti, Fener gol gol diye. Trabzon maçında da yapmıştı, bu taraftar profilini Aziz istedi, çünkü taraftarı müşteri olara görüyor.

Ama ben dün ne dediysem onu diyorum, galipkende, mağlupkende, Aykut Kocaman'ın arkasındayım ve ona güveniyorum. Başarılı olur veya olmaz. Hiç bir sezon yoktur ki, Fenerbahçe hoca gittikten sonra o sezon şampiyon olmuş. Sabretmek isteyen sabreder, sabretmek istemeyen günü birlik yenilgilerle galibiyetlerle oturur.

Galipken herşey tıkırındayken takımı eleştir, hocayı eleştir alnından öpecem.

Bu arada ben bırak bu adamı haklı bulmayı, karşıma alıp konuşmam bunla.
 
Son düzenleme:
pesimist sanal alem
biz daumu bitiren adamında aykut oldugunu biliyoruz en azından gcen sene oynumuz belliydi arka arkaya maçlar yenebiliyorduk ne güzel iş konyaya güzel oyna gsye karşuı korkaık oyna 11 yıldaki fenerin en rezil maçıydı hiç gsnin bukadar topa hakim oldugu hükmettiği mac görmedim yazıklar olsun uyum süreci ayagına herkesi yediler en kötü adamı getirsen o bile geldiği hafta cinconu yener bu adam öyle gerizekalı ki yenemez dün sontosu almaz öyle duygularını karıstararak adam harcar alexi harcamaya çalısır daumun fişini cekti sıra onlara geldi sefa reise gelince evet ramboyla farklı ama neden gfb küstürüldü sefa resi küstürüldü gfb alt grubların hepsini kapatmıs bu baskan sayesinde neden işte bu başkanı koruyosan koruyorum de sen değilmiydin bu başkana söven ben hala sövüyorum kendini paşa sanan bir şerefsiz bu adam heşeyi ben biliyorum ayagına yatan zavallı daumu getirirken nasıl yanlıs dediysem bu aykutada yanlıs diyorum ama fark şu aykutla daumu karşılastırınca bin kere daum olsun daha iyi derim bu adamın bir sistemi felan yok kadro halen 4-4-1-1 hani yaw sistem gecen sene en azından hep top yapan baskı kuran güzel defans yapan kadromuz vardı bu sene tüm derbilerde top ceviremeyen bir takım var anadolu takımlarına gücümüz yetiyor saten bu kadroyu başı boş bırak alex takım secer o bile şampiyon yapar artık şampiyonlukta gelirse ben aykut kocamana değil emreye alexe niang gibi oyuncuların mücadalesine bağlarım 100 yıldır aykut dısında bir tekenik direktöre nedense sabredilmedi bekleyelim sistem otursun denmedi tek sistem kuran bumuydu sırf fbli eski futbolcu diye taraflı davrananlar sizlersiniz
 
Ömer
Yönetici
Yazımı okumadığın belli pesimist, ben başkanı falan korumuyorum. Nefret ettiğimi söyledim yukarda, bu mu korumak? Ben Aykut'a güveniyorum ve destekliyorum suç mu? Ve başarılı olmasını istiyorum. Fener yenilsinde şu adama iki söveyim diye de fırsat kollamıyorum. Bazı Fenerbahçe'liler Fener puan kaybetsin de bizde Aykut'a sövelim diye can atıyor. Takım iyiykende eleştirecektiniz. Geçen haftada eleştirecektiniz, takım gelene gidene 3 attıyor diye susmayacaktınız. O zamanda eleştirin alnınızdan öperim. Ama siz hep kötü bişey olunca konuşuyorsunuz. Aragones tabi gider ŞL'ye, ona Daum enkaz bırakmamıştı, Zico miras bırakmıştı! Tabi canım Daum'u Denizli'de de Aykut sabote etmişti. Şu QTM nin gazıyla bunları diyon ya birşey demiyorum sana. Medyanın gazıyla kendi değerlerimizi bitirmedik mi yıllarca? Alın işte en somut örneği, Galatasaray'ın hocası gitti, kimse konuştu mu tazminatını bu adamın? Oysa Aragones'in ve Daum'un tazminatı aylarca gündeme gelmişti. Aykut'un Daum'u yediği palavrasına da inanıyorsunuz ya şu basının gazıyla. Piyasadaki gazetelerde, televizyonlarda spor servislerinin müdürler neden hep Galatasaray'lı? Neden hep Fenerbahçe içinde huzurluk var haberleri yaparlar? Hani hep siyasi komploları konuşuyoruz ya senle, kafayı birazda buralara yor kardeşim.
 
Son düzenleme:
pesimist sanal alem
kafa yorma gerektiren birşey yok medyanın lafı şu bu umrumda değil herkes fener karşıtı felanda olabilir ama ben sevmiyorum bu adamı geldiği ilk günde sövdüm şimdide sövüyorum konya macından sonrada sadece takımı övdüm hocayı övmedim bişi var sandım güzel oynarız bundan sonra dedim ama bakıyorum ligin son sıralarındaki takımlar 4 at 5 at derbilerde gol atamaz macı alamaz güçlü takımları yenemiyoruz nedense bu adamla fb ileri gitmedi gecen sene neyse aynı fb hala duruyor sabredelim daha nekadar sabredelim 9 haftada 1 gram ilerleme olmaz mı ha gecen senede takım böyleydi ama kötü oynasabile kazanabiliyordu daum benim umrumda değil ama aykuttan bin kat iyi aragonese gelince aragonesin elindeki kadro en kötüsüydü maldonado hosico yedekten giren adamlar can felandı daum gecen sene ilk yarı sonunda bir forvet birde orta saha oyuncusu şart dedi ama başkan ve yönetim hayır bu kadro türkiyeye yeter dediler noldu şampiyonlugu kaybettik sampiyonlugu son hafta kaybettik diye bakmıyorum olaya cünkü son maca gelene kadar maçlarımızda guiza olmasa güzel orta saha oyuncusu olsa hem gol atar hem mac son haftaya kalmazdı bu başkan oldugu için daha cok son hafta görürürz ben sana diyim daumla ilgili değil bu aykutu daha fazla tartısmayalım bir sonuc cıkmaz ben sevmiyorum sırf eski fbli futbolcu efsane diye sabredenler başka kimseye sabretmedi baska hocaya güvenmediler neyse aykut;fiyasko
 
Ömer
Yönetici
kafa yorma gerektiren birşey yok medyanın lafı şu bu umrumda değil herkes fener karşıtı felanda olabilir ama ben sevmiyorum bu adamı geldiği ilk günde sövdüm şimdide sövüyorum konya macından sonrada sadece takımı övdüm hocayı övmedim bişi var sandım güzel oynarız bundan sonra dedim ama bakıyorum ligin son sıralarındaki takımlar 4 at 5 at derbilerde gol atamaz macı alamaz güçlü takımları yenemiyoruz nedense bu adamla fb ileri gitmedi gecen sene neyse aynı fb hala duruyor sabredelim daha nekadar sabredelim 9 haftada 1 gram ilerleme olmaz mı ha gecen senede takım böyleydi ama kötü oynasabile kazanabiliyordu daum benim umrumda değil ama aykuttan bin kat iyi aragonese gelince aragonesin elindeki kadro en kötüsüydü maldonado hosico yedekten giren adamlar can felandı daum gecen sene ilk yarı sonunda bir forvet birde orta saha oyuncusu şart dedi ama başkan ve yönetim hayır bu kadro türkiyeye yeter dediler noldu şampiyonlugu kaybettik sampiyonlugu son hafta kaybettik diye bakmıyorum olaya cünkü son maca gelene kadar maçlarımızda guiza olmasa güzel orta saha oyuncusu olsa hem gol atar hem mac son haftaya kalmazdı bu başkan oldugu için daha cok son hafta görürürz ben sana diyim daumla ilgili değil bu aykutu daha fazla tartısmayalım bir sonuc cıkmaz ben sevmiyorum sırf eski fbli futbolcu efsane diye sabredenler başka kimseye sabretmedi baska hocaya güvenmediler neyse aykut;fiyasko

Geçen seneyi çok iyi biliyorum, kazanıyordukta nasıl kazanıyorduk? Diken üstünde maç izliyorduk 1-0 dan sonra skora yatıyordu o dahi denen Alman köylüsü. Finalleri kazanamıyordu, yüzüyordu yüzüyordu, kuyruğuna gelince boğulup batıyordu. Aykut'un bu gelişiyle, Zico'nun gelişini karşılaştır ben niye tepkisiz kalıyorum anlarsın. Aykut fiyasko mu değil mi? Sezon sonu görürüz. Hemen karamsarlığa kapılıyoruz, çok sabırsızız. Cuma Bursa yen, puan farkı üçe iniyor. Bazıları Daum, gs ve bjknin önünde bitirdi diye avunuyor, onlarada şu anki puan tablosunu göstermek gerek.

Aykut'u futbolcuyken de çok seviyordum, hocaykende. Adamlığı on numara, hocalığı için laf söylemek için henüz herşey çok erken. Ali Şen zihniyeti sevmez Aykut'u.
 
pesimist sanal alem
bana mı ali şen zihniyeti diyon :Dkomik yaw kendi fikrini söyleyen insan başkalarının zihniyeti içine dair oluyor seversen gerçek zinhiyet gercek fenerliyiz sevmessek ali şen zihniyeti :D
 
Ömer
Yönetici
bana mı ali şen zihniyeti diyon :Dkomik yaw kendi fikrini söyleyen insan başkalarının zihniyeti içine dair oluyor seversen gerçek zinhiyet gercek fenerliyiz sevmessek ali şen zihniyeti :D

Sana demiyorum. Aykutu sevmeyenlerin %90'ı Ali Şen'in Aykutu yolladığından dolayı Aykutu sevmiyor. Antu'ya bi bak derim. Senin zihniyetini bilemem. Ama Aykut takıntısını olanların ekseriyeti bu Ali Şen'le aynı kafada adamlar.

Bu arada ben gerçek Fenerliyim, ben senin yaşın kadar Feneri desteklemişliğim var gibi ucuz laf edenler çok güzel edebiyat yapıyorlar.

Kimse kimseden daha fazla Fenerbahçeli değildir. Kimsenin tekelinde değil, ne Aziz'in, ne Ali Şen'in, ne Aykut'un, ne Ömer'in, ne Sami'nin.

Ben desteklemeyi tercih ediyorum diye senden daha iyi Fenerli olamam, sende köstek olup sövüyorsun diye benden daha kötü Fenerli olmazsın(!) Herkes takımının iyi olmasını istiyor, sen desteklemezsin, ben desteklerim.

İyi günde takımı göklere çıkaracağız, kötü günde sövüp duracağız. 50 küsür senedir lig oynanıyor, 30 küsür sezon Fenerbahçe şampiyon olamamış, demekki o sezonki hocalar, oyuncular, başkanları iyi küfür yemiş. Ama 17 sezon göklerde.

Skor taraftarı değilim artık, taraftarım, iyi günde kötü günde. 9 hafta da QTM'nin gazıyla Feneri kimse bitiremez. Başarısızlık olursa, sezon sonu gider hoca. Artık alışmak lazım bunlara, Aragones'e bile sabrettik, Aykut'a 9 hafta sabredemiyoruz. Sana 100.yılımızdaki sezonun 9.haftasına kadar olan Zico yorumlarını okumanı tavsiye ederim. Ha o Zico başarılı oldu mu ? Oldu. Ama sanmaki Kadıköy'de alkışlandı! Adama sanki taraftar olarak değer verdik, çok iyi hatırlıyorum, bu kadro Ziconun elinde değilde başkasının elinde olsaydı bu takım CL finali oynar diyen adamlar vardı. Zico Maldonado'yu aldı getirdi, oynattı diye neler neler söylendi.

Ama adam kovulunca kimse sesini çıkarmadı, Fenerbahçe'ye tarihinin başarısını yaşatmış adama kimse sahip çıkmadı! Taraftar Zico için yürümedi!

Ne zaman Zico büyük hoca oldu peki? Aragones geldiği gün mü? Hayır tabiki, yine bizim taraftar Zico'nun kıymetini bilmiyordu, ta ki Aragones'in Arsenal'e Kadıköy'de 5-2 kaybettiği maça kadar. O zaman anladık bu adamın ne kadar büyük hoca oldugunu kimse boşuna ben demiştim demesin. Gerçekçi olun, Zico Aragones'in maskesi düşünnce büyük hoca oldu ve ahları vahları o zaman çektik. Çünkü Avrupa Şampiyonu hoca gelmişti güya!

Üç hafta üst üste yine kazanırız, yine skor taraftarları sus pus olur, ama bir beraberlik oldu mu yine çıkarlar, pusu kurdukları yerden. Ben çok iyi biliyorum, Aykut'tan nefret eden bir çok Fenerbahçeli(!), takım yenilsinde Aykut kovulsun diye pusuda bekliyor.

Galatasaray maçına hiç üzülmedim ben, adamlar gelebilecekleri en iyi ortamda geldiler, bizim akıllı taraftarda sağda solda 6-7 atarız diyip facebooklarda paylaşımlarda bulundu, sokakta adamlarla bol bol dalga geçtiler, sonuç adamları kendi elimizle motive ettik, hoca değişikliği de her zaman bir takım için bir iki haftalık parlamalara neden olur. Birde Hagi'nin GS'si bize 5 atmıştı, gerçi Mondragon olmasaydı tarihi gollü bir maç olacaktı orası ayrı, ama Daum bile Kadıköy'de zor yenmişti bu adamı. Bu adam yerine başkası gelse, psikolojik olarak daha rahat olurduk. Maçta hakem Neil denen kasabı oyunda tutmak içinde elinden geleni yaptı. Puan kaybıdır ama telafisi var. Şampiyonlar Ligi'ne katılamamada hocaya zerre kadar kızmam. Niye dersen, o günkü kadroya bakacaksın, Önder denen adam defansta oynadı. Kalede çömez Babacan oynadı. niye? Aziz transferleri geç yaptı! Umursamadılar yine plansız programsız sezona girdiler, Hazard dediler, Gyan dediler alamadılar. Kampa bir sürü eksikle başladık, 13 kişilik kadroyla çıktık biz o CL maçlarına. Forvetsiz nereye gidiyorsun? Ama PAOK maçlarında bende kızıyorum, en azından Zico'nun ilk senesindeki gibi UEFA'dan devam etmeliydik.

Bu köprünün altından daha çok sular akacak, Los Galaktikos dedikleri BJK nerede? Bizim puan kaybettiğimiz haftada 1 puan daha önlerine geçtik.

Bakalım görelim, yönetim kalıcı ben ne kadar bağırsam çağırsamda, Aykut yönetimin desteğini aldı ve iki sene takımda kalacağını yönetim açıkladı geçenlerde, sen ne kadar gitsin desende. Elimizden ne gelir? Bekleyip görelim ha beklerkende destekleyelim. Fenerbahçeliye desteklemek yakışır, beraberliğe sevinip meşaleler yakıp, şov yapanları görünce iyiki Fenerbahçeliyim dedim.

Ya biz çok büyük bir takımız, yada onlar çok ezik!
 
Son düzenleme:
pesimist sanal alem
ömer tamam skor taraftarı değilim diyorsun sana lafım yok ama şu var bunu diyen birçok taraftar var bu sene ben bu insanlar daha önce neden bunu yapmadılar diyorum aykut varken sabredenler başka hangi hocaya sabrettiler aragones diyorum tamam bişey bilmiyordu ya bizim gözümüzde ama adam sistem değişikliği şart dedi hiçbirimiz beklemedik o kötü sonucların alınmasında bence aragones değil başkan sucluydu cünkü kendi egolarına göre transfer yapıp al bu kadroyu oynat diyen bir yönetim var fenerbahcede şuan bu sene fenerbahcenin şampiyonluğu beni şaşırtmaz cünkü nedeni çok güzel bir kadro var elimizde ligin üstünde kadro bu kadro kime verilseydi şampiyon yapardı diyorum ben alexi sevmeyebilirsin ama gs macında alexin çıkartılması santosun alınmaması gibi adamın yaptıgı bi sürü yanlıslık var alex oynamıyordu diyebilirsin ama 2.yarı biraz olsun top yapmaya başladık orda alexin bi ara pası yeterdi tamam onuda anladım alexi cıkardın santosu al sonra caneride cıkar semihi al en dogrusu buydu nedenini anlamıyorum ben fenerbahcede bir sistem eğişikliği göremiyorum küçük maçları yeniyor büyük maçları kaybeden hatta top tutamayan bir fenerbahce var bursa macındanda ümitli değilim şunuda söyleyim bu takıma emrenin yanına bir oyuncu daha alınır ve birde forvete takviye yapılırsa takımdaki uyum sağlandıgından seneye evrupa kupalarındada başarı bekliyorum aykuta ragmen başarı bekliyorum kadro cok iyi olduktan sonra teknik direktör kadro kadar iyi olmasada başarı gelir daumu sucluyoruz hep ama daum forvet ve orta sahaya takviye istediginde bu takım yeterli denildi ben bunun arkasında ozaman sportif direktör olan aykutun düşüncesi oldugunu düşünüyorum ama o takımda golcü yoktu ve iş son haftaya kaldı bu senede rakiplerimize puan farkı acıp şampiyonluk gelecegini zannetmiyorum aykutu sevmeyenlerin %90 ali şen zihniyeti diyorsun böyle bir araştırma anket bile yok ben cevremden bikaç adamı biliyorum aykutu sevmeyen aykutun insanlıgıyla ilgili problemim yok bnm hocalıgıyla problemim var hocalıgı bana göre başarısız secimleri yanlıs sırf egosu yüzünden alex ve santosu kullanmaması yanlıs bunlar problem neyse artık kapatak bu konuyu hiçbir sonu yok ne sen aykutun yanlışı var diyeceksin nede ben aykutu sevecegim sadece ali şen zihniyeti yakıştırması yapma yeter
 
Ömer
Yönetici
Aykut'a sabır göstermek değil bundan sonra gelen her hocaya sabır gösterecem Sami. Yönetim Aykut'un da istediği transferleri yapmadı. Ben inanmıyorum Stoch hariç hiç biri, Aykut Kocaman'ın birinci tercihi değildi, belki 3. 4. tercihlerden oyuncular alındı. Sen Aykut Sportif direktör diye, sana şu kadar para git istediğini al dediklerini zannediyorsun ama Fenerbahçe'de tek karar mekanizması Aziz'dir.

Alex konusuna gelince, Alex'i yıllarca izledim ve hayranıyım. Nickimden belli olmuyor mu? Ama adam yaşlandı ve eski performansını gösteremiyor. Beşiktaş maçında tamam eşi ameliyat olmuş aklı ordaymış ama Galatasaray maçında bir pozisyonda top GS defansından sekti Alexin önünde tam sağ ayağına geldi, Alex topu bıraktı arkamda biri var diye, o kadar sahadan kopuktu. Zaten ondan sonra oyundan alındı. Ama şunuda unutmamak lazım Beşiktaş maçında dünya kadar gol pozisyonuna girip atamadık. Hani bazıları diyor ya Daum'un ne suçu var gol girmeyince diye! Bu Galatasaray maçını çok ayrı bir yerde tutuyorum. Motive olmadılar, biz motive ettik diyorum. Hakemde sağolsun 12. adamıymış gibi GS lehine kararlar verdi.

Ben 13 sene bu yönetime, bu başkana sabretmişim, 1 sene Aykut'a mı sabredemeyeceğim?
 
pesimist sanal alem
o konuda haklısın ömer bu yönetim avrupa şampiyonu hocayı getirdi suçlu yönetimdi hoca değildi hocayı suclayıp gönderdiler zicoya al bunu oynat diyorlardı daum istemediği halde christanı felan getirdiler daumda agzından dedi bunları dia transferi aykut hazardı istedi diayı getirdiler caner fbliyim dedi onu getirdiler aziz yıldırımdan nefret ediyorum artık bırakmalı yerine ali koç yada m.ali aydınlar gecmeli yönetim profosyonel olmalı düzenli istikrarlı bir yapım olmalı futbolumzda alt yapıdan a takıma kadar sistemimiz aynı olmalı gelen hoca sistemi değiştirmemeli bu sene tamam kadro her aksiliğe ragmen güzel atak oynatabilecek kadro ama 9 hafta geçmiş hala takım atak oynamaya çalısırken topu ayagında tutan taraf olmuyor büyük maçlarda bu takım neden yok anlamıyorum emrenin yanına güçlü teknik bir oyuncu şart bunu kimse görmüyormu anlamıyorum topa sahip olma konusunda çalısılmalı bunu kimse görmüyor mu anlamıyorum aykutun yanlısları var oda oyuncu tercihleri takım üzerinde etkin değil ben hocalıgını sevmiyorum takım şampiyon olsa bile aykuta baglamıyacagım oyunculara bağlarım bukadar hücumcu oyuncuyla topa cok sahip olabilecegimizde düşünmüyorum alex dia stoch niang 4 ü sil emre ve topuz baskı yapıyor saydıgım 4 oyuncunun geri dönüşü felan yok birde caneri ekledigin zaman 5 oyuncu pres yapmıyor topu tutamıyosun bu 5 isimle topu tutan taraf hiç olamıyacagız buda neden maçlardan sonra sıkıntılar yaşadıgımızın puan kayıpları yaşadagımızın karşı takımları baskı altında tutmadıgımızın sebebi buna görede transferde 2 youncu dia ve caner yanlıs kararlar hala orta sahanın göbegini savascı bir oyuncunun alınmamıs olması yanlıs bir karar bu sene şampiyon olarak bitirebilirsek buda büyük bir başarı
 
Son düzenleme:
Ömer
Yönetici
Bakalım görelim, köprünün altından çok sular akacak. Başarı olursa Aykut'a mal etmeyeceğim diyorsun ya? Başarı olunca zaten Aziz'in başarısı olacak. Her başarıyı paratoner gibi üzerine çekip, başarısızlıkta hocaydı, futbolcuydu diye hedef saptıran bir başkan.

Ama başarı ve başarısızlık hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle sahiplenmeli.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
39B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Üst