Ferguson:Barcelona ile başa çıkılmaz!

pesimist sanal alem
Barcelona'nın zaferi ile sonuçlanan Şampiyonlar Ligi final maçının ardından, Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Barcelona'nın kendilerinden daha iyi bir takım olduğunu kabul etti. Ferguson, Katalan ekibinin topu ayağında tutmaya yönelik oyun anlayışı ile sadece kendilerinin değil; dünyadaki hiçbir takımın başa çıkamayacağını söyledi.
La Liga ve Kral Kupası'nın ardından Şampiyonlar Ligi kupasını da müzesine götüren Barcelona'da, maçın ardından büyük bir sevinç yaşanıyordu.

Teknik direktör Pep Guardiola, futbolcularına övgüler yağdırdı. Pozitif futbol ve cesaretin kazandığını söyleyen Guardiola, "Hepimiz çok ama çok mutluyuz. Önemli futbolcularımız yoktu. Ancak savunduk; hücum ettik ve sonunda mutlu sona ulaştık. Avrupa'nın en büyüğüyüz. Çünkü biz daha iyi bir takımız" dedi.

Maç öncesi "Messi mi Ronaldo mu daha iyi" sorusuna yanıt vermekten çekinen Guardiola, finalde Barcelona'nın ikinci golünü atan Lionel Messi'yi de, dünyanın en iyi futbolcusu olarak nitelendirdi. Katalan ekibinin en etkili isimlerinden Iniesta da büyük mutluluk yaşıyordu. Başarılı futbolcu elde ettikleri başarıyı çok çalışmalarına bağladı.

Manchester United cephesinde ise hüzün vardı. Menajer Alex Ferguson, buna karşın Barcelona'nın hakkını teslim etti. Ferguson'a göre, Katalan ekibinin topu ayağında tutmaya yönelik oyun anlayışının ilacı henüz yok.

Ferguson maç sonrası yaptığı açıklamada, "Daha iyi bir sonuç bekliyorduk. Ancak Barcelona inanılmaz iyi bir takım. Bunu kabul etmemiz gerekiyor. Özellikle öne geçtiklerinde çaresiz kalıyorsunuz. Tehlikeli bölgede ayağa o kadar iyi oynuyorlar ki, topu çalmak ile kalenizi korumak arasında bocaladığınızda golü atıyorlar" diye konuştu.

Karşılaşma boyunca etkisiz bir oyun ortaya koyan Ronaldo ise yenilgiyi ilk dakikalarda yedikleri gole bağladı. İyi oynamadıklarını söyleyen Ronaldo, teknik direktörleri Ferguson'un aksine, Barcelona'nın kendilerinden daha iyi bir takım olduğunu ise kabul etmedi.
 
pesimist sanal alem
manchester kötüydü orta saha yoktu yaw kötü oldu :D
 
pesimist sanal alem
ferguson parkıda alıp tevezi alınca ice battı arkadasım:Dhakaden kazandı söz yok ama herzamanki manchester gibi oynamadı :Dgecen sene yarı finalde elemedimi barcayı :Dnese eve gidiyim yazarım :D:D
 
pesimist sanal alem
gecen senki manchesterle simdiki degil hiç oynamadı dün ya nese bosver helal olsun barcaya barcayıda seviyom :D
 
hortLak c ε ή κ
ARkadaşım Barça takımı top oynayan maçı sogutmayan takımlara karşı çok etkili oynuyo . bak yarı finalde çhelsea oynamayı değil oynatmamak üzerine kurmuştu oyun yapısını . hal böle olunca barçada oynayamadı.ama dün gece farklıydı.

Yani kısaca manchester oynamadı değil barça oynatmadı . :D adamlar o kadar çok pas yapıyolarki manchesterlı oyuncular ayyaş gbi oldu :D snrada oynayamadılar:D:p
 
pesimist sanal alem
haklısın kardeş :Dsaten barcaya lafımız yok sadece kırmızıların seytanların buakdar pasif kalacagınıda hiç beklemiyodum nese final oynamakta basarı ronaldoyu takımda tutamazlar artık
 
pesimist sanal alem
he yaw hoş olurdu ama nese seneye ferguson yırtıcı bi zenci bulur orta sahaya cok nazik oyuncular carrik felan xavi gibi cift yönlü oynayacak baskı yapcak güçlü oyuncuları yok manchesterin
 
pesimist sanal alem
ewt kanka nazik adamlar yetenek yok park kendilinden düşüp duruyodu dün :Danderson kostu ama adamlar cok güzel top cevirdi için bos kosmus oldu :D
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst