HarbiForum  
Bu Fırsat Kaçmaz
Geri git   HarbiForum > Spor > Türk ve Dünya Futbolu
Türk ve Dünya Futbolu bölümde Sir Charlton'un Giggs Gururu konusunu görüntülüyorsunuz.

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Türk ve Dünya Futbolu Türkiye,Avrupa ve Dünya Futbolu


Yeni Konu aç Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13.05.08, 09:00   #1
Rooter Admin


 
kralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üye Hakkında
Üyelik tarihi: Mart 2007
HF Kimlik No: 1
Nerden: K.Maraş/Elbistan
Yaş: 20
Konular: 7761
Mesajlar: 11.449
Points: 21.949.854,10
Bank: 10.760.792,63
Total Points: 32.710.646,73
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 3054
Rep Puanı : 92667
kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.kralex naptın ortalıktaki tüm repleri almışsın.
Hediyeler
bu forum için sana çok teşekkür ederim...hem çok güzel,hemde benm için artık çok ÖZEL:) - jack_fear
Post Sir Charlton'un Giggs Gururu



Manchester United'ın efsane futbolcusu Sir Bobby Charlton, son olarak Wigan maçında görev alan ve rekorunu egale eden Galli yıldız Ryan Giggs'le gurur duyduğunu açıkladı.

20 yıldır kırmızı renkli formayı giyen ve Pazar günü Wigan'la oynanan şampiyonluk maçında yedekten sahaya girip bir de gol atan 34 yaşındaki futbolcu, Charlton'un 758 maçlık rekorunu egale etmiş ve Manchester United kulübü tarihinde en çok maçta görev alan futbolcu unvanını eline geçirmişti.

Kırmızı Şeytanlar'da 1956-1973 yılları arasında başarıyla görev alarak kulüp tarihine geçen ve Wigan maçını tribünden izleyen Charlton yaptığı açıklamada, "Ryan'ın rekora ulaşacağını zannetmiyordum. Zaten bu rekora ulaşması için bir isim seçecek olsam; hiç düşünmeden Ryan'ı gösterirdim. Manchester United'a geldiği ilk günden itibaren özel bir futbolcu olduğunu anlamıştım. Muhteşem futbolculuğunun yanında mükemmel de bir insan. Onun ulaştığı rekoru kimse hak edemez. Bu kulübü anlamanız için uzun yıllar burada olmalısınız. Gerçekten böyle bir rekoru kırdığı için onunla gurur duyuyorum ve benim rekorumu çoktan unuttum" dedi.

Bu sezon aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde 100. maçını oynayarak bu onura ulaşan 8. futbolcu olan Giggs, üst üste 12 Şampiyonlar Ligi sezonunda da gol atmayı başaran tek futbolcu konumunda bulunuyor.

Old Trafford'daki döneminde toplam 19 kez kupa kaldıran Giggs, 10 Premier Lig, 4 FA Cup, 2 Lig Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 Dünya Kulüpler Kupası ve 6 defa da Community Shield şampiyonlukları yaşamıştı.

Ryan Giggs, 1991 yılının Mart ayından beri çatısı altında olduğu kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2008 yılından 2009 yılına kadar uzatmıştı.
__________________
kralex isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu aşağıdaki sitelere kaydet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Konu açma yetkiniz yok
Mesaj yazma yetkiniz yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesajlarınızı değiştirme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babanın gururu bjk1903carsi Magazin 1 17.04.08 02:16
Ankaraspor'un Milli Gururu! agent force Türk ve Dünya Futbolu 0 26.03.08 00:30
Kağıtspor'un büyük gururu elecTRo Diğer Sporlar 0 02.03.08 15:00
Giggs bir sezon daha Man U'da kralex Türk ve Dünya Futbolu 0 04.02.08 21:16


Forum Zaman Ayarları GMT +3 olarak ayarlanmıştır.
Şu Anki Saat: 13:13 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Koskoca Bir Alemden Bahsediyoruz.
Alemin En HarbiForumu
Akıldan Noksan Kişiler Taklit Yapadursun !!!

Valid XHTML 1.0 Transitional