Başakşehir Galatasaray maçı capsleri

Ömer
Yönetici
Geçen hafta Fenerbahçe maçı ile moral bulan Galatasaray, Dortmund maçı sonrası bu maça kilitlenmiş, asıl hedefin Başakşehir maçı olduğu teknik direktör Prandelli tarafından deklare edilmişti.

Başakşehir maçının hedef gösterilmesi Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarınca alay konusu olmuş, Galatasaray taraftarları ise bu söyleme tepki göstermiş.

Bugün hedef gösterilen Başakşehir maçı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Maçın 16. dakikasında Mossoro'nun golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 20. dakikada ise Semih'in attığı golle skoru 2-0'a çıkardı. Galatasaray geri kalan sürelerde ataklarla Başakşehir kalesine gelse de ilk yarı sonucu 2-0 olarak bitti.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla 69. dakikaya kadar devam etti. 69. dakikada Doka'nın ortasında yine Mossoro sahneye çıktı ve skoru 3-0'a çıkardı.

3-0'dan sonra iyice dağılan Galatasaray'ın 4. golü yemesi içten bile değildi ve 76. dakikada Doka'nın attığı gol skoru belirleyen gol oldu.

Başakşehir karşısında gelen hezimet sosyal medyayı da salladı. Özellikle Dortmund maçı sonrası hedef gösterilen bu maç Prandelli'yi ve Galatasaray'ı mizah malzemesi yaptı. Arsenal ve Dortmund'dan 4 gol yiyen Galatasaray 4. yıldızı hedeflediği bir Süper Lig maçında 4 gol yiyerek 4. yıldız için ümit vermedi.

4-0'lık yenilgiden sonra Galatasaray'ın yeni yönetiminde ilk maçına çıkan Abdurrahim Albayrak gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı.

basaksehir-gs-caps.jpg

4-yedik-caps.jpg

basaksehir-galatasaray-caps.jpg

biz-yedikte-geldik.jpg

dortluk-caps.jpg

galatasaray-caps.jpg

gs-basaksehir-caps.jpg

olcan-galatasaray-caps.jpg

prandelli-dort-caps.jpg

sabri-prandelli-caps.jpg

yuvana-hos-geldin-albayrak.jpg
 
A
abdullah t
:D:olumsuz::eek::D:cool: puahha ilk önce kendine bak yenilsek bile gururumuzla yenildik bu gülüşlerim sana puahahaha
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
7B
Üst