Prandelli Galatasaray'da başarılı olabilir mi?

Fatihan Üye
Roberto Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevini Cesare Claudio Prandelli'ye veren Galatasaray sizce başarılı olabilir mi? Prandelli Galatasaray'da ne kadar başarılı olabilir?

Dünkü Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye karşı takımı çok çaresiz gördüm. Parandelli transfer yapar mı yapmaz mı? Ünal Aysal hocanın isteklerini yerine getirir mi bilmiyorum ama ben hiç bir İtalyan teknik direktörün Türkiye'de dikiş tutturabileceğine inanmıyorum.

Ayrıca Ünal Aysal yönetiminin İtalyan hoca ısrarlarına da bir anlam veremiyorum. Karamsar olmak ve karamsarlık pompalamak istemem ama bu sene şu ana kadar hazırlık sürecinde gördüğüm kadarıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe şampiyonluk için oynayacak gibi görünüyor.

Galatasaray eğer hemen toparlanmazsa işimiz gerçekten çok zor. Veysel Sarı sağ kanatta Sabri'den daha fazla ne verebilir mesela çok merak ediyorum? Drogba'nın boşluğu nasıl dolar? Selçuk eski formuna nasıl kavuşur? Dahası hoca Türkiye'yi tanımıyor.

Ünal Aysal yönetiminin Fatih Terim'e yaptıkları bir ah gibi takımın üzerinde kaldı. Bu egoistlik ve kurumsallık masalları Galatasarayı çok yaralıyor.
prandelli.jpg

Umarım yanılırım fakat geçen sene Mancini içinde bir öngörüm vardı ve maalesef benim düşündüğüm gibi oldu herşey.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız en güzeli bu. Ve takımın Avrupa'daki maçlardaki iştahı ortada. Umarım Prandelli Mancini'den daha ileri yerlere çıkarabilir takımı.

Bakalım görelim. Sizde fikirlerinizi yazarsanız sizlerinde düşüncelerini öğrenmek isterim.
 
Ömer
Yönetici
Ben bir başarı sergileyebileceğini zannetmiyorum. Bu yıl şampiyon biz oluruz :) Beşiktaşla çekişiriz diye tahmin ediyorum.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilirler mi? Bu sene ki grup çok zor. Galatasaray tabiri caizse ölüm grubuna düştü.

Galatasaray'ın bu İtalyan hoca merakına bende bir anlam veremiyorum. Bu adam Türkiye'yi tanıyana kadar bence şampiyonluk yarışından kopar takım.

Bakalım gene de herşeyi zaman gösterir.
 
Serdar Yeni Üye
yahu bu adam bize mancini'yi bile mumla aratacak gibi duruyor. bu nedir ya? böyle futbol mu olur? tek kelimeyle rezalet. selçuk inan ölmüş ağlayanı yok. burak gol atmasına rağmen feci şekilde oynadı. benim bu takımdan zerre kadar ümidim yok abi. anderlecht'i kendi evinde yenemiyorsan arsenal'ı nasıl yenicen, dortmund'u nasıl yenicen?
 
Fatihan Üye
@Serdar aynen kardeşim. Hele bugünkü Balıkesir mağlubiyetinden sonra bu takım Prandelli ile bir yere varamaz. Hele hele İtalyan fetişisti Ünal Aysal ile hiç bir yere varamaz.

Derhal ikisinden de bu kulübün kurtulması şart. Nerden geldi bu Ünal Aysal bu kulübün başına? Musallat eden kongre üyeleri utansın!
 
İlker Yeni Üye
Prandelli diye hoca mı olur ya tekerlek markası gibi. Galatasaray ligde kötü de gitse, Avrupa'da bambaşka oynar diyorduk. Adam o ruhu da söndürdü. Mancini'yi mumla aratacak.

Bir de çıkmış Selçuk'u kamuoyuna yem ediyor suçu Selçuk'a atıyor. Allah'tan Selçuk açıklama yaptı da Prandelli'nin şark kurnazı açıklamaları havada kaldı.

Ünal Aysal Prandelli'yi de al git kardeşim.
 
U
utkugs
Bu nedir yahu? Gelenden 4 yiyoruz, gidenden 4 yiyoruz. Fener maçını da zaten şansa kazandık. Bu Prandelli bir an önce gönderilmeli abi başka çaresi yok bunun.
 
Fatihan Üye
Daha ilk oynattığı maçta anlamıştım ve bu konuyu da o yüzden açmıştım. İki kere iki dört eder bu adam başarılı olamazdı. Ne diye bu kadar zaman kaybı, puan kaybı ve maddi kayba göz yumdular anlamıyorum.

Bu adamı getirende de akıl yok, ilk geldiğinde kapı dışarı etmeyenlerde de akıl yok.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst