Google ana sayfa yap

Ömer
Yönetici
Google malumunuz dünyanın en büyük arama motorudur. Ve doğal olarak elimizin altında bulunmalı ki, Google'ın nimetlerinden faydalanalım. Bütün internet tarayıcı browser programları için teker teker anlatacağım.

google-anasayfa-yap.png


Google Chrome
1. Öncelikle "Ayarlar" menüsüne geliyoruz.
2. "Başlangıçta" kısmının altındaki "Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç" seçeneğini seçiyoruz ve bu metnin sağındaki "Sayfaları ayarla" butonuna basıyoruz.
3. Yeni açılan yerde "Yeni sayfa ekle" kutucuğuna "http://www.google.com.tr" yazıyoruz ve tamam diyoruz. İşlem tamamdır.

Internet Explorer
1. Internet Explorer'i açtıktan sonra Araçlar menüsünden "İnternet seçenekleri" kısmına geliyoruz.
2. Hemen ilk açılan pencerede yani Genel sekmesinde, "Giriş sayfası" alt başlığının aşağısında bulunan kutuya "http://www.google.com.tr" yazıp kaydediyoruz. Internet Explorer'i baştan açtığınızda yapmak istediğiniz şeyi başardığınızı göreceksiniz.

Mozilla Firefox
1. Firefox'u açar açmaz, "Araçlar" menüsünden, "Seçenekler" kısmına gidiyoruz.
2. "Genel" sekmesine gidip "Giriş sayfası" kutucuğuna "http://www.google.com.tr" yazıp "Tamam" diyerek ayarları kaydediyoruz. Böylelikle tilkimizin de giriş sayfası Google olacak.

Opera
1. Operayı açtık ve hemen soldaki "Menü" den "Ayarlar -> Tercihler" kısmına geçiyoruz.
2. Hemen ilk açılan pencerede yani "Genel" sekmesinde, "Ana Sayfa" kutucuğuna "http://www.google.com.tr" yazıp "Tamam" butonu ile ayarları kaydediyoruz. Artık Opera'nın anasayfası Google olacak.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
74B
Yanıtlar
1
Görüntülenme
214B
Yanıtlar
2
Görüntülenme
22B
Yanıtlar
3
Görüntülenme
2B
Üst