vakıflarla ilgili şiirler lazım lütfen vakıf şiiri paylaşın Milli Eğitim Vakfı Bir umut belirdi uzaklardan, Bir güneş gibi parıldayan, Açtı kollarını biz çocuklara, Okumak isteyen biz yarınlara. Milli Eğitim Vakfıydı bu güneşin adı. Yetiştirdi bağrında sayısız fidanları, Her bir fidan büyüdü sevgiyle ve bilgiyle, Vatanın dört bir yanı geleceğe aydınlandı. Bu değerli varlığın bilmeliyiz kıymetini, Öğrencisi, öğretmeni birlikte elele, Yüceltmeliyiz bu eğitim seferberliğini Herkese duyuralım kalbimizdeki meşaleyi. Cihangir ACU Vakıf Yardım, dayanışma özüdür onun Sevgi ve kaynaşma sözüdür onun Yurdunu yücelten elli milyonun Gözbebeği canlı şanlı vakıflar. Toplumun refahı için didinen Yoksula yardımı ilke edinen Hizmet yarışında ileri giden Ata yadigarı şanlı vakıflar. Dolaş gör yöreni, sathı vatanı Yurtta vakıf kuran atanı tanı Her yerde bir eser, bir canlı anı Tarihi yansıtan şanlı vakıflar. Vermeyi almaya tercih edenler Mülkünü millete bahşeyleyenler Dev eser bırakıp öyle gidenler Rahmetle anarız sizi vakıflar. İbrahim ATEŞ