Sonbahar Hoşafı Tarifi Resimli

deep Harbi Aktif Üye
Sonbahar Hoşafı Tarifi, Sonbahar Hoşafı nasıl yapılır
sonbaharhosafi.jpg

Sonbahar Hoşafı Malzemeleri
200 gr kuru incir
4 su bardağı şeker
200 gr kuru kayısı
200 gr kuru üzüm
50 gr kuş üzümü
1 kök tarçın
10 karanfil
200 gr kuru erik
1 su bardağı badem

Sonbahar Hoşafı Yapılışı
Kayısı ve incirleri doğrayın. Şeker hariç bütün malzemeyi bol su ile haşlayın ve süzün. Daha sonra şekeri ekleyerek 10 bardak su ile 15 dakika tekrar haşlayın. Soğuk olarak servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Üst