Soğan Kebabı Tarifi

Ömer
Yönetici
Soğan Kebabı Tarifi, Soğan Kebabı nasıl yapılır
sogan kebabi.jpg
Malzemeler
1 kilogram orta boy
kuru soğan
300 gram kıyma
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
Nar ekşisi
2 domates
2 biber
Sıvıyağ

Soğan Kebabı Yapılışı

Bir Antep yemeği olan bu kebap için orta boy soğanların altını ve üstünü kesin. Fakat kabuklarını soymayın. Diğer tarafta kıymanın içine tuzu ve salçayı koyarak yoğurun. Soğanları diklemesini altını koparmadan kesin.

Kestiğiniz boşluğa kıymaları doldurun. Her bir soğanın üstene domates ve biber dilimleri koyun. Nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirdikten sonra 180 derecede soğanlar iyice közlenene kadar pişirin.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst