Sebzeli Sac Kavurma Tarifi

Ömer
Yönetici
Sebzeli Sac Kavurma Tarifi, Sebzeli Sac Kavurma nasıl yapılır
sebzeli sac kavurma.jpg
Malzemeler
500 gr.kuzu eti
1 kase mantar
2 yeşil biber
3 domates
3 kırmızı biber
2 soğan
2 diş sarımsak
lavaş ekmeği
tuz,karabiber
sıvıyağ

Sebzeli Sac Kavurma Yapılışı

İlk olarak kuzu eti sıvıyağda sotelenir. Daha sonra üzerine ince kıyılmış 1 kase mantar da ilave edilerek iyice sotelenir. Daha sonra üzerine sarımsak, doğranmış kuru soğan ve yeşil biber eklenir. Bir süre sonra doğranmış domates ve kırmızı biber de eklenerek tuzu ve baharatı eklenir. Lavaş ekmeği ile beraber sunum yapılır.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst