Sebzeli Kuzu Gerdan Tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Sebzeli Kuzu Gerdan Tarifi, Sebzeli Kuzu Gerdan nasıl yapılır
sebzeli kuzu gerdan.jpg
Malzemeler (205 kalori - 4 kişilik)
4 adet kuzu gerdan 8 adet arpacık soğan
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 3 adet kııçük boy patates
  • 4 adet köy biberi
  • 2 adet defne yaprağı
  • 1 adet domates,
  • deniz tuzu
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı tane karabiber

Sebzeli Kuzu Gerdan Yapılışı
Arpacık soğanları zeytinyağında hafifçe soteleyin. Salçayı katın ve az su ilavesi ile salçayı açın. İçine kabuğu soyulup dörde bölünmüş patates, doğranmış biber ve defne yaprağını ilave edip, tüm malzemeyi şöyle bir çevirin. Kuzu gerdanı yerleştirin ve üzerine suyu gezdirin. Tane karabiber katın ve orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra ocağı kısıp, et yumuşayana kadar pişirin. En son tuzunu ayarlayın ve sıcak olarak servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
6B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst