Rum Kurabiyesi Tarifi

Ömer
Yönetici
Rum Kurabiyesi Tarifi, Rum Kurabiyesi nasıl yapılır

Malzemeler

2 yumurta
1 paket margarin
150 gram tereyağı
2 paket vanilya
Aldığı kadar un
Badem
2 kaşık tarçın
2 kaşık pudra şekeri
Gül suyu

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri karıştırıp bir hamur elde edin. Hamurdan küçük parçalar koparıp mekik gibi şekil verin. Ayrı bir yerde badem, tarçın ve pudra şekeriyle bir karışım hazırlayın. Hazırladığınız karışımı mekik şekli verdiğimiz kurabiyelerin ortasına koyup kapatın. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede üstleri çok kızarmayacak şekilde pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerlerine sıcakken gül suyu sürün. Daha sonra pudra şekerine bulayıp servis edebilirsiniz.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
11B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
8B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst