Piliç Dolması Tarifi

deep Harbi Aktif Üye
Piliç Dolması Tarifi, Piliç Dolması nasıl yapılır
pilic dolmasi.jpg
Malzemeler
  • 3 tavuk göğsü eti
  • 50 gr kültür mantarı
  • 1 sarı biber
  • 1 kırmızı biber
  • 1 sivri biber
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 5-6 taze soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz, karabiber

Piliç Dolması Yapılışı
Biberlerle, soğan ve mantarları küp şeklinde doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin. Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın. Hazırladı*ğınız harcı tavuk göğsü etinin içine doldurun. Tavada hafifçe kızartıp fırın tepsisine yerleştirin. Temizlediğiniz taze soğanların yeşil kısımlarını ince doğrayarak tavukların üst kısımlarına serpin. 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst