Peynir Soslu Balık Izgara

Deniz Ürünleri bölümünde yer alan bu konu RayOfHope tarafından paylaşıldı.

  1. RayOfHope

    RayOfHope Üye

    Peynir Soslu Balık Izgara Yemek Tarifi - Peynir Soslu Balık Izgara Nasıl Yapılır ?
    MALZEMELER
    1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
    ayçiçek yağı
    peynir sosu
    3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
    peynir sosu için:
    200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
    2 çay kaşığı hardal
    2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
    4 çay kaşığı acılı sos
    1 su bardağı bira


    HAZIRLANIŞI
    Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın
     
    Son düzenleme moderatör tarafından: 2 Şubat 2010