Nijer Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Dünya Ülkeleri bölümünde yer alan bu konu mahir tarafından paylaşıldı.

  1. mahir

    mahir Harbi Aktif Üye

    Nijerya Vizesi İçin Gerekli Evraklar nelerdir, Nijer vizesi için gereken belgeler

    Nijer vizesi için bir kaç çeşit vize verilmektedir şöyle ki;

    İşveren Olarak Nijerya Vize Başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Vergi Levhasının Fotokopisi
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya daki Firmadan Davetiye
    ( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
    Nijeryadaki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
    Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Bodrolu Çalışan olarak Nijerya Vize Başvurusu

    Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Nijerya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    Şirketin imza sirküleri
    Vergi levhasının fotokopisi
    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    Son üç aylık bordro fotokopisi
    Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya daki Firmadan Davetiye
    ( Nijerya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Nijerya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
    Nijeryadaki firmanın 3 yıllık vergi beyannamesi
    Davetiye imzalayanın kimlik fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Ev Hanımı olarak Nijerya Vize Başvurusu

    Nijerya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Hesap cüzdan fotokopisi
    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Eşinin geçerli yada eski Nijerya vizesi varsa fotokopileri

    Öğrenci olarak Nijerya Vize Başvurusu

    Nijerya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Nijerya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    Anne veya Babanın geçerli yada eski Nijerya vize si varsa fotokopileri

    Emekli olarak Nijerya Vize Başvurusu

    Nijerya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
    Emekli cüzdanı fotokopisi
    Sağlık karnesi fotokopisi
    Gayrimenkul tapu fotokopisi
    Banka cüzdan fotokopisi
    2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası