K
Kayıtsız Üye
Kilo Almak İçin Ahmet Maranki den Öneriler, Ahmet Maranki Kilo Alma Formülü, Kilo Almak İstiyorum
Kilo almak istiyorum ve alamıyorum diyorsanız bu yazımızı okumanızda fayda var arkadaşlar.
Prof. Dr. Ahmet Maranki den kilo almak için beslenme formülü, Prof. Dr. Ahmet Maranki ile kilo alma yöntemi
250 gram kuru siyah üzüm içerisine 1 çay kaşığı kadar kına kına otu ile 1 tutam pelin otu ilave edilir.
Burda bahsettiğimiz kına kına başka bir bitkidir, bildiğimiz kına değildir.Kınakına bitkisi (kontesotu), kökboyasıgiller familyasından, 15-20 metre boyunda bir ağaçtır. Kına kına ağacı olarak bilinmesine rağmen, kına kına otu olarak da söylenilir, ama ot değil kocaman bir ağaçtır.
Karışım hazırlandıktan sonra et makinesinde çekilirek içerisine 3 litre su ilave edilerek karıştırılır.
Ardından, yarı suyu gidinceye kadar bu kür kaynatılır. Tülbent yardımı ile kür süzülür (süzülmüş üzüm suyu başka bir kaba alınır) kalan posası ikinci kez 3 litre su ilave edilerek karıştırılır ve tekrar yarı suyu gidinceye kadar kaynatılır. Bu üzüm suyu da tülbent ile süzüldükten sonra ilk başta elde edilen üzüm suyu ile karıştırılır ve bu karışıma bir miktar şeker ilave edilir.
Sabahtan ikindi vaktine kadar sürekli olarak bu hazırladığımız üzüm küründen içilir. Su içilmemelidir, ikindiden sonra susuz kalınır. Akşamdan sonra ise bol bol yoğurt yenmelidir. Ayrıca gece yarısı içine bal ilave edilmiş süt içilir. Sabahları ise kahvaltıda çay yerine sebze ve meyve suları içilmelidir.
Prof. Dr. Ahmet Maranki Bu beslenmenin sürekli olarak uygulanması ve asla bırakılmaması gerektiğini önemle belirtmektedir.
Kilo almak istiyorum ve alamıyorum diyorsanız bu yazımızı okumanızda fayda var arkadaşlar.
Prof. Dr. Ahmet Maranki den kilo almak için beslenme formülü, Prof. Dr. Ahmet Maranki ile kilo alma yöntemi
250 gram kuru siyah üzüm içerisine 1 çay kaşığı kadar kına kına otu ile 1 tutam pelin otu ilave edilir.
Burda bahsettiğimiz kına kına başka bir bitkidir, bildiğimiz kına değildir.Kınakına bitkisi (kontesotu), kökboyasıgiller familyasından, 15-20 metre boyunda bir ağaçtır. Kına kına ağacı olarak bilinmesine rağmen, kına kına otu olarak da söylenilir, ama ot değil kocaman bir ağaçtır.
Karışım hazırlandıktan sonra et makinesinde çekilirek içerisine 3 litre su ilave edilerek karıştırılır.
Ardından, yarı suyu gidinceye kadar bu kür kaynatılır. Tülbent yardımı ile kür süzülür (süzülmüş üzüm suyu başka bir kaba alınır) kalan posası ikinci kez 3 litre su ilave edilerek karıştırılır ve tekrar yarı suyu gidinceye kadar kaynatılır. Bu üzüm suyu da tülbent ile süzüldükten sonra ilk başta elde edilen üzüm suyu ile karıştırılır ve bu karışıma bir miktar şeker ilave edilir.
Sabahtan ikindi vaktine kadar sürekli olarak bu hazırladığımız üzüm küründen içilir. Su içilmemelidir, ikindiden sonra susuz kalınır. Akşamdan sonra ise bol bol yoğurt yenmelidir. Ayrıca gece yarısı içine bal ilave edilmiş süt içilir. Sabahları ise kahvaltıda çay yerine sebze ve meyve suları içilmelidir.
Prof. Dr. Ahmet Maranki Bu beslenmenin sürekli olarak uygulanması ve asla bırakılmaması gerektiğini önemle belirtmektedir.