Rebel Angel
Harbi Kız
150 gr kuşbaşı kuzu eti <<<<< ===MALZEMELER
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı margarin
3 Adet havuç
2 Adet patates
1 Çorba kaşığı salça
400 gr brüksel lahanası
2 Su bardağı sıcak su
2-3 Diş sarımsak
1 Adet limon suyu
Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz
Hazırlanışı
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı margarin
3 Adet havuç
2 Adet patates
1 Çorba kaşığı salça
400 gr brüksel lahanası
2 Su bardağı sıcak su
2-3 Diş sarımsak
1 Adet limon suyu
Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz
Hazırlanışı
- Eti yıkayıp, suyu çekinceye kadar kavurun.
- Üzerine ince kıyılmış soğanı ve margarini ilave edip, kavurmaya devam edin.
- Küçük doğranmış havuç ve iri doğranmış patatesleri de ekleyip, karıştırın.
- Salçayı hafifçe sulandırıp, lahanayla birlikte ete katın.
- Üzerine sıcak su ilave edip, 20 dakika pişirmeye bırakın.
- İndirmeye yakın, üzerine dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz nane ve karabiber katıp karıştırın.
- Ocaktan aldıktan sonra maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapın.