Enginar carpaccio tarifi

Enginar carpaccio tarifi, Enginar carpaccio nasıl yapılır
enginar carpaccio.jpg
Malzemeler (6-8 kişilik)
  • 6 adet temizlenmiş taze enginar
  • 1 adet limon
  • 3 adet avokado
  • 2 demet roka
Enginar carpaccionun yapılışı
ENGİNARLARI incecik dilimleyin. Kararmalarını önlemek, aynı zamanda enginarları yumuşatmak için üzerlerine limon suyu gezdirip yanın saat dinlendirin. Sûrenin sonunda limon suyunu süzdürüp, enginarları servis tabağına yerleştirin. Avokadoyu enlemesine ikiye kesip enginarların üzerlerine serpiştirin. Ortasına elinizle küçük parçalara ayırdığınız rokayı koyup servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst