Güneş yolunu şaşırmış , yakınlaşmakta... Yakında batıdan doğacak Bin yılık, bir kavganın içinden çıkıpda geldim Yüreğimde milyonlarca sevda Aykırı düşmüşüm yaşadığım zamana Dünya yorgun, ben yorgun Yetişemiyorum hızına Durdurun dünyayı inecek var. Yaşlandı gökyüzü , yaşlandı dünya Kurudu toprak ,çatladı çorak kaldı Çare olmalı yarınlara Ha üç yıl , ha beş yıl sonra Yaşanacak her ne varsa Öksüz kalacak, Yarın olmayacak Çare bulunmazsa bu kayboluşa Yetişemiyorum hızına Durdurun dünyayı inecek var. Binlerce galaksilerden geçip de geldim Eteğimde milyonlarca yıldız Peşimde Venüs mars Güneş yolunu şaşırmış , yakınlaşmakta Yakında batıdan doğacak Ayın rengi kirlenmiş , öfkeli Deniz kudurmuş , kabarmakta Buzullar eriyor , küresel ısınma canımı yakacak Karanlıklar kapıda , Doğanın dengesi bozulmuş Erik çiçek açmış bahardan önce Yetişemiyorum hızına Durdurun dünyayı inecek var Çocuklar aç Çocuklar yaralı , öksüz, yetim Ey insanoğlu doymadın mı kana , paraya, petrole Savaştın , insan kaybetti, kazanan yoktu Canımı acıttın yüzyıllar boyu Tükettin , yakıp yıktın her önüne geleni Dar geldi dünya sana Atmosferi geçtin , ozonu deldin Elin kolun uzandı aya , marsa Yetişemiyorum hızına Durdurun dünyayı inecek var... _____________________________ Süreyya Türkoğlu alıntı