Çamfıstığı Hoşafı

Mr.Kenan Genc HarbiForum Başkanı
malzemeler:
250 gr çamfıstığı
2.5 su bardağı gülsuyu
3.5 su bardağı tozşeker
yapılışı:

250 gr çamfıstığını yıkayıp 50 gramını ayırın. Kalan fıstıkları havanda dövün ve bir kaba alın. 2.5 su bardağı gülsuyu ve 5 su bardağı su ilave edip karıştırın. Karışımı tülbentten süzüp geniş bir tencereye alın. 3.5 su bardağı tozşeker ve 5 su bardağı su ekleyip kaynatın. Soğutup servis kâselerine alın. Çamfıstığı ile süsleyip servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst