Ömer
Yönetici
Bulgur Kaşası Rus Pilavı Tarifi, Bulgur Kaşası Rus Pilavı nasıl yapılır
Malzemeler
bal
2 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
tuz
1 su bardağı su
1 su bardağı bulgur
Bulgur Kaşası Rus Pilavı Yapılışı
Bir tencereye bulguru, suyu ve tuzu koyun Orta ateşte suyu çekilene kadar kaynatın.
Soğuk sütü dökün ve bulgur iyice yumuşayıp, süt koyulaşana kadar kaynatın.
Tereyağ ve bal ile servis yapın. Afiyet olsun.
Malzemeler
bal
2 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
tuz
1 su bardağı su
1 su bardağı bulgur
Bulgur Kaşası Rus Pilavı Yapılışı
Bir tencereye bulguru, suyu ve tuzu koyun Orta ateşte suyu çekilene kadar kaynatın.
Soğuk sütü dökün ve bulgur iyice yumuşayıp, süt koyulaşana kadar kaynatın.
Tereyağ ve bal ile servis yapın. Afiyet olsun.