Bulgur Kaşası Rus Pilavı Tarifi

Ömer
Yönetici
Bulgur Kaşası Rus Pilavı Tarifi, Bulgur Kaşası Rus Pilavı nasıl yapılır
bulgur kasasi.jpg
Malzemeler
bal
2 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
tuz
1 su bardağı su
1 su bardağı bulgur

Bulgur Kaşası Rus Pilavı Yapılışı
Bir tencereye bulguru, suyu ve tuzu koyun Orta ateşte suyu çekilene kadar kaynatın.

Soğuk sütü dökün ve bulgur iyice yumuşayıp, süt koyulaşana kadar kaynatın.

Tereyağ ve bal ile servis yapın. Afiyet olsun.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst