Bordelez Salçası

BlueBerry Harbi Aktif Üye
Malzemeler
1 çorba kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,piyaz doğranmış
1 çay bardağı kırmızı şarap
1 litre dana salçası
50 gr.tereyağı

Hazırlanışı
  • Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırıp soğanları ilave ediniz ve 1 dakika karıştırarak sote yapınız.
  • Kırmızı şarabı ilave edip,tamamen kayboluncaya kadar çektirip dana salçasını ilave ediniz.
  • KArıştırarak kaynatıp süzdürünüz,içine tereyağı ilave edip,iyice karıştırıp benmaride ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst