Aromalı kayısı kompostosu

Mr.Kenan Genc HarbiForum Başkanı
malzemeler.

1/2 litre elma suyu,
40 g sagu (hint irmiği),
bir parça limon kabuğu,
yarım tatlı kaşığı hintcevizi çiçeği tozu (macis),
3 karanfil,
600 g kayısı,
2 çorba kaşığı şeker.
yapılışı.

Elma suyunu bir taşım kaynatın, saguyu, limon kabuğunu, ve karanfilleri ilave edin. Saguyu 15 dakika pişirin. Kayısıları yıkayıp yarın, çekirdeklerini çıkarın. Kaysıları ve şekeri elma suyunun içine atın, kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
1B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst