Ali Güven Yüreğin Beni İsterse Şarkı Sözleri Düet: Yıldız Tilbe Unutan ben olmadım arıyor bakışlarım Seni ilk gün gibi isterken bomboş kollarım Ali Güven: Telefon açıp sustum sokağında nöbet tuttum Cama yansıyan gölgen gülerken ben ağlıyordum Ali Güven - Yıldız Tilbe: Sana gökyüzünden yağmurlarca Mutluluk dilerken Yüzük aldım ayrılığa hüzünden aysız Güneşsiz… Sevmesine seviyorum Fakat olmuyor görüyorum Anlamayınca inatlaşınca Her düşüncede bin yorum Yüreğin beni isterse yerim yurdum belli Ben oynadığın son oyuncak Her şeyim senin ancak Yüreğin beni isterse yerim yurdum belli Ben aşkla yaktığın son ocak Bu canım senin ancak Yıldız Tilbe: Sevilen ben olmadım deliler gibi sevdim Yatağımda sensiz uykusuzken hasretindeydim Ali Güven: Acıtan ben olmadım kanıyor yaralarım Kendi kendimle savaş verirken sen gülüyordun Ali Güven - Yıldız Tilbe: Sana gökyüzünden yağmurlarca Mutluluk dilerken Yüzük aldım ayrılığa hüzünden aysız Güneşsiz… Sevmesine seviyorum Fakat olmuyor görüyorum Anlamayınca inatlaşınca Her düşüncede bin yorum Yüreğin beni isterse yerim yurdum belli Ben oynadığın son oyuncak Her şeyim senin ancak Yüreğin beni isterse yerim yurdum belli Ben aşkla yaktığın son ocak Bu canım senin ancak