2014 Dünya Kupası Yunanistan Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Yunanistan Kadrosu - World Cup 2014 Yunanistan Milli Takımı Kadrosu

Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası biletini Avrupa kıtası elemelerinden katılan Yunanistan bu turnuvada C grubunda yer alıyor. Grupta Japonya, Fildişi Sahili ve Kolombiya ile birlikte üst tura çıkmaya çalışacaklar.

Yunanistan grup maçlarını; Belo Horizonte, Natal ve Fortaleza şehirlerinde oynayacak.

Takımın teknik direktörlüğünü tecrübeli Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos yapıyor. Takımın kaptanı ise 37 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Giorgos Karagounis.

Yunanistan'ın en kilit oyuncusu hiç kuşkusuz gol yollarında oldukça etkili bir performans gösteren Konstantinos Mitroglou olacak. Yine oynadığı takdirde Konyaspor forması giyen Gekas'ın performansı da belirli bir faktör olacak.

Kaleciler: Orestis Karnezis (Granada), Panagiotis Glykos (PAOK), Stefanos Kapino (Panathinaikos)

Savunma oyuncuları: Kostas Manolas, Giannis Maniatis, Jose Holebas (all Olympiacos), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Giorgios Tzavellas (PAOK), Loukas Vyntra (Levante), Vasilis Torosidis (Roma), Vangelis Moras (Verona)

Orta saha oyuncuları: Alexandros Tziolis (Kayserispor), Andreas Samaris (Olympiacos), Kostas Katsouranis (PAOK), Giorgos Karagounis (Fulham), Panagiotis Tachtsidis (Torino), Ioannis Fetfatzidis (Genoa), Lazaros Christodoulopoulos (Bologna) Panagiotis Kone (Bologna)

Forvet oyuncuları: Dimitris Salpingidis (PAOK), Giorgios Samaras (Celtic), Kostas Mitroglou (Fulham), Theofanis Gekas (Konyaspor)

yunanistan-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst