2014 Dünya Kupası Uruguay Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Uruguay Kadrosu - World Cup 2014 Uruguay Milli Takımı Kadrosu

Güney Afrika'da yapılan 2010 Dünya Kupası'nda güzel bir performans göstererek dünya dördüncüsü olan Uruguay 2014 FIFA Dünya Kupası'nda D grubunda yer alıyor. Bu gruptan çıkmak hiç de öyle kolay değil. İtalya, İngiltere ve Kosta Rika ile birlikte bu gruptan çıkmak isteyen Uruguay oldukça zor bir grupta yer alıyor.

Takımın teknik direktörü Óscar Tabárez ile istikrarlı bir süreç geçiren Uruguay'ın 23 kişilik nihai kadrosu belirlendi. Takımın en büyük kozu Liverpool forması giyen Luis Suarez.

Galatasaray'lı Muslera Uruguay'ın kalesini korurken, yıllarca Fenerbahçe formasını ıslatan Diego Lugano'da defansın bel kemiği ve takımın kaptanı.

FIFA milli takımlar sırasında kendine 7. sıradan yer bulan Uruguay maçlarını, Fortaleza, Sao Paulo ve Natal şehirlerinde oynayacak.

Kaleciler: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Rodrigo Munoz (Libertad)

Savunma oyuncuları: Maximiliano Pereira (Benfica), Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (both Atletico Madrid), Sebastian Coates (Liverpool), Martin Caceres (Juventus), Jorge Fucile (Porto)

Orta saha oyuncuları: Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Sao Paulo), Walter Gargano (Parma), Egidio Arevalo Rios (Morelia), Diego Perez (Bologna), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Gaston Ramirez (Southampton), Nicolas Lodeiro (Botafogo)

Forvet oyuncuları: Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris St-Germain), Abel Hernandez (Palermo), Diego Forlan (Cerezo Osaka), Christian Stuani (Espanyol)

uruguay-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
9B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst