2014 Dünya Kupası Portekiz Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası Portekiz Kadrosu - World Cup 2014 Portekiz Milli Takımı Kadrosu

Cristiano Ronaldo'lu Portekiz FIFA 2014 Dünya Kupası'nda G grubunda bulunuyor. Portekiz Almanya ile birlikte gruptan çıkmanın en güçlü adayı gibi görünüyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Gana ise grubun diğer takımları.

Portekiz'in genç teknik direktörü Paulo Bento 23 kişilik nihai kadroyu açıkladı. Kadroda Fenerbahçe'li Raul Meireles, Bruno Alves ve Beşiktaş'lı Hugo Almeida'da da yer alıyor.

Takımın kaptanı ve dünyanın en iyi oyuncularının başında gelen Ronaldo Portekiz'in en büyük silahı. Ronaldo'lu Portekiz'in bu turnuvada bir öncekinden daha etkili olması bekleniyor.

İlk maçını Almanya ile Salvador'daki Arena Fonte Nova Stadyumu'nda oynayacak olan Portekiz, ikinci maçına ABD karşısında Manaus'daki Arena Amazonia Stadyumu'nda oynacak. Gruptaki son maçını ise Brasilia kentindeki Estadio Nacional Stadyumu'nda Gana ile oynayacak.

Futbol severlerin gözleri FIFA dünya sıralamasında 4. sırada yer alan Portekiz ve Ronaldo'da olacak.

Kaleciler: Beto (Sevilla), Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting)

Savunma oyuncuları: Andre Almeida (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahce), Fabio Coentreo (Real Madrid), Joao Pereira (Valencia), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia)

Orta saha oyuncuları: Joao Moutinho (Monaco), Miguel Veloso (Dinamo Kiev), Raul Meireles (Fenerbahce), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)

Forvet oyuncuları: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (SC Braga), Helder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Nani (Manchester United), Rafa (Braga), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg)

portekiz-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
10B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
221
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst