2014 Dünya Kupası İsviçre Kadrosu

Ömer
Yönetici
2014 Dünya Kupası İsviçre Kadrosu - World Cup 2014 İsviçre Milli Takımı Kadrosu

Son iki Dünya Kupası'nda gruplara kalmaya hak kazanan İsviçre Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'na da katılarak istikrarlı bir çizgi yakaladı. Dünya Kupası'nın E grubunda yer alan İsviçre'nin rakipleri Fransa, Ekvator ve Honduras.

İsviçre Fransa'dan sonra gruptan çıkmanın en güçlü adayı olarak gösteriliyor. 65 yaşındaki tecrübeli Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld ile turnuvada ilerlemek isteyen İsviçre sıralamasında 6. sırada kendine yer buldu.

Takımın kaptanı Türk asıllı orta saha oyuncusu Gökhan İnler, en kilit oyuncusu ise Bayern Münih forması giyen Kosova asıllı Xherdan Shaqiri.

İsveç miili takımı maçlarını Brezilya'nın Brasilia, Salvador ve Manaus kentlerinde oynayacak.

Kaleciler: Diego Benaglio (Wolfsburg), Roman Buerki (Grasshopper), Yann Sommer (Basel)

Savunma oyuncuları: Johan Djourou (Hamburg), Michael Lang (Grasshopper), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Fabian Schaer (Basel), Philippe Senderos (Valencia), Steve von Bergen (Young Boys), Reto Ziegler (Sassuolo)

Orta saha oyuncuları: Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt), Valon Behrami (Napoli), Blerim Dzemaili (Napoli), Gelson Fernandes (Freiburg), Gokhan Inler (Napoli), Xherdan Shaqiri (Bayern Munich), Valentin Stocker (Basel)

Forvet oyuncuları: Josip Drmic (Nuremberg), Mario Gavranovic (Zurich), Admir Mehmedi (Freiburg), Haris Seferovic (Real Sociedad), Granit Xhaka (Borussia Monchengladbach)

isvicre-milli-takimi.jpg
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
5B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
2B
Üst