2012 Yengeç Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Yengeç Burcu 2012 Yorumu
2012 Yengeç Burcu Yorumu


Yengeç burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Yengeç burçlarını neler bekliyor

Bu yıl evle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. İyi haber: Yılın sonlarına doğru üzerinizdeki yükler kalkacak

2012′de sizi neler bekliyor Sevgili Yengeç burçları hemen sizleri 2012 Yengeç Burcu Yorumla ile başbaşa bırakıyoruz

Satürn 16 Temmuz’dan itibaren sizi rahat bırakıyor. Akılcı ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında üzerinizdeki yüklerin kalktığını hissedeceksiniz. Bütçenizi daha iyi değerlendirmenin önemine tanık olabilirsiniz.

Şanslı alanlar
Yengeç’ler bu dönemde ev sahibi olabilir ya da evle ilgili konforlarında artışlar yaşayabilir. Bu, evde yaşayanların sayısındaki artışla da ilişkili olabilir. Jüpiter, yılın son aylarında çocuklar, aşk ve yaratıcı çalışmalarda rahatlıklar getirecek.

Mücadele alanları
Mars, bu yıl 6 Şubat–20 Mart arasında evlilik ve anlaşmalar açısından sizi zora sokabilecek bir döneme işaret etmekte. İş hayatınızda, 12 Haziran–28 Temmuz arasında başarılarınız dikkat çekecek ancak sizi iş yükü zorlayabilir.

Aşk ve İlişkiler
Yengeç’ler kendilerini adayacakları ilişkilere yönelirler. Maceradan çok, mutlu bir aile hayatını düşünürler. Yengeç’i anlamak pek kolay olmaz.

Yengeç Kadını
Yengeç kadını duygusal açıdan derin, motivasyon sahibi, dayanıklıdır. Yengeç’in adı ev kadını olarak çıkmış olsa da, o aynı zamanda sorumluluk üstlenmekte isteklidir. 26 Şubat–22 Mart, 3-28 Haziran, 11 Eylül–8 Ekim ilişkilerden çok daha fazla keyif duyabileceğiniz dönemler. 6 Şubat–20 Mart arasında ilişkilerde sert tepkilerden kaçınmalısınız.

Yengeç Erkeği
Yengeç erkeği ev hayatına düşkün, hassas ve kibardır. 1 Mayıs–12 Haziran arası maceralı olabilir. 9 Ocak–2 Şubat, 22 Mart–15 Nisan, 17 Ağustos–11 Eylül tarihleri arasında aşk hayatınızda daha uzlaşıcı olmak gerekiyor.

2012′de En iyi ilişkiler : Yengeç-Akrep

2012′de En zor ilişkiler: Yengeç-Oğlak

İş ve Para
Yılın ilk yarısında 13 Temmuz sonrası doğumlu Yengeç’ler iş hayatında çok daha dikkatli olmalılar. 12 Haziran – 28 Temmuz tarihleri arasında iş hayatındaki koşullar sizden çok daha fazla şey talep ediyor. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilere özen göstereceksiniz. 16 Temmuz sonrasında maddi destek bulmanız pek kolay olmayabilir ve bir başkasından kredi kullanmanız da çok daha maliyetli olabilir.

Sağlık
Yılın ilk yarısında, iş yükü ve sorumluluklar yüzünden zayıf düşebilirsiniz. Aşırı gerginlik altında mide, cilt ve kemiklerle ilgili problemlere daha sık rastlayabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst