2012 Terazi Burcu Yorumu

naif
Moderatör
Terazi Burcu 2012 Yorumu
2012 Balık Terazi Yorumu


Terazi burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Terazi burçlarını neler bekliyor

2012′de kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Girişimlerinizde başarılı olup, zorluklara karşı daha dayanıklı olabileceksiniz.

Kuşkusuz bu yılın şanslı burcu Terazi olacak. 2012, kendinize güvenin artacağı, şansa daha çok güvenebileceğiniz bir yıl. Sorumluluk hissiniz ve çabalarınız bu yıl çok daha güzel sonuçlar getirirken, kişisel olarak kendinizi yenileyeceksiniz. Sağlık problemleriniz varsa, bunlar daha kolay düzelebilecek. Kendinize güveninizi tazelerken, iş hayatında da olanakları daha iyi değerlendirebileceksiniz. Anlaşmalar, ortaklıklar ve evlilik alanında daha büyük şanslar yakalayabilirsiniz.
14 Ekim’den sonra doğmuş olan Terazi’ler, Satürn’ün disiplin getiren enerjisini hissedecek.

Sıkı çalışma ve sorumluluklar etkin olacak.
Özellikle güzel sanatlar ve yaratıcı alanda aktif olan Terazi’ler için, Neptün daha üstün bir yaratıcılık ve ruhsallık getirmekte.

Şanslı alanlar
Bu yıl kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Kişiliğiniz, girişimleriniz ve görünümünüzle şansı kendi üzerinize çekmek daha kolay olacak. Daha popüler, ilgi gören ve iyimserlik sergileyen bir tavırdasınız. Kendine güvenerek yeni riskler alabilecek ve hayatınızın ufuklarını genişletebileceksiniz. Eğitim, kariyer ve evlilik hayatında pozitif deneyimler söz konusu. 26 Ekim’den sonra ise Jüpiter size maddi alanda daha fazla kazanç getirebilir ve elde ettiğiniz tecrübeleri daha kolay biriktirebilir, sağlamlaştırabilirsiniz.

Mücadele alanları
Bu yıl zorlamalara karşı daha dirençli olabilirsiniz. 2012, size daha fazla kolaylık ve başarı şansı getiriyor. Ancak 14 Ekim’den sonra doğmuş olan Terazi’ler, kariyerle ilgili konularda ve amaçlarına erişme yolunda daha fazla disiplin sergilemek zorunda. 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasında Mars’ın sert açıları, yorucu zamanlara işaret etmekte.

Aşk ve İlişkiler
Venüs’le ilişkili olan Terazi, ilişkilerin, aşkın ve uyumun burcudur. Terazi’ler, aşka ve beraberliklere özel bir önem verir ve duygularını mümkün olduğunca belirgin kılar. Bu burcun insanı romantizmi öne çıkarır ve kabalıklardan hoşlanmaz. Partnerlerinin kararlı ve irade sahibi olmasını tercih ederler.

Terazi Kadını
Terazi kadını aşka âşıktır. Düzensiz, vasat ve agresif hareketlerden hoşlanmaz. İlişkilerinde tarafsız, yumuşatıcı ve dengeleyicidirler. Bununla birlikte Terazi, fikirleriyle de öne çıkan bir burçtur ve ilişkilerinde zihinsel canlılığa büyük önem verir. Aşkın sadece fiziksel alanında kalmayacaklar, düşüncelerini paylaşan partnerler arayacaklardır.
Bu yıl Neptün, size romantizm ve aşkta kendinizi kaptırabileceğiniz temaslar getirmekte. 2 Şubat–26 Şubat, 22 Mart–15 Nisan, 10 Mayıs–3 Haziran, 17Ağustos–11 Eylül, 8 Ekim–5 Kasım dönemleri, ilişkilerde çok daha olumlu ve keyifli dönemler olabilir. 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasında tartışmalar ya da kişilik çatışmaları huzursuzluk getirebilir.

Terazi Erkeği
Zevk sahibi ve dikkat çekmeyi bilen bir erkektir. Gerçek bir romantiktir. Özellikle 6 Şubat’a kadar ve 20 Mart-20 Mayıs arasındaki dönemde ilişkiler daha akıcı ve heyecan verici olabilir. 12 Haziran–28 Temmuz arasında sabırsızlık, ters ve ani çıkışlar ve yanlış anlamalar yüzünden keyfinizin kaçması, ilişkileri zora sokabilir.

En iyi ilişkiler : Terazi-Terazi, Terazi–Kova
En zor ilişkiler: Terazi-Yengeç

İş ve Para
Uzun vadeli düşünmek ve planlı hareket etmek size çok şey kazandırabilir. Neyse ki Jüpiter burcunuzdan geçerken, ilk bakışta zor gibi gözüken olayların sonrasında büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Mars, 6 Şubat–20 Mart aralığında mesleki açıdan daha zor bir döneme işaret ediyor. 28 Temmuz sonrasında ortaklaşa konularda kazançlarınızı daha iyi korumanın yollarını bulmalısınız. Miras, toplu bir paranın ya da kaynağın beklentisi içinde olabilir, ama istediğiniz yönde hareket etmekte zorlanabilirsiniz.

Sağlık
Sağlığınızla ilgili problemler beklememelisiniz. Sağlık problemleri olanlar, bu yıl çok çabuk iyileşebilirler. Sağlık açısından, 1 Mayıs–12 Haziran arası daha hassas bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde bedeninizi aşırı yıpratan çalışmalardan ve iş ortamında kendinizi tüketmekten uzak durmalısınız.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst