2012 İkizler Burcu Yorumu

naif
Moderatör
İkizler Burcu 2012 Yorumu - 2012 İkizler Burcu Yorumu

İkizler burçları 2012 yi nasıl geçirecek? İkizler burçlarını neler bekliyor

İkizler burcundakiler, 2012 yılında şanslı ve iyimser olacaklar ve hayattan daha çok zevk alacaklar. Maddi sıkıntıları hafifleyebilir. Aşk hayatında da mutluluk var

Burcunuz, bu yıl olumlu açılar altında ilerliyor. 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Jüpiter size yaşam enerjisi, yaratıcılık ve hayattan keyif alma olanağı sunacak. Bu şans kendisini aşk alanında da gösterebilecek.
Yılın 2. yarısında, Satürn sayesinde 2 yıldır süren maddi kısıtlamalar hafiflemeye başlayacak. Satürn’ün yapıcı etkisi altında, örneğin çok istediğiniz bir eğitim programına ciddi biçimde eğilebilirsiniz. 25 Mayıs – 1 Haziran doğumlu İkizler, Uranüs’ün etkisiyle otoriteye başkaldırmak isteyebilir. Seçimlerinizi iyi değerlendirin. 4-8 Haziran doğumlular Neptün’ün yaratıcı etkisini güçlü hissedecek. 12 – 15 Haziran doğumlular ise evlilik ve ortaklıklarda baskı altına girebilir.

Şanslı alanları
Şans size aşkta, yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz alanlarda, çocuklarla ilgili konularda ve hayatın keyifli alanlarında çok daha fazla kendini gösterecek. 26 Ekim’e kadar kendinizi geliştirme fırsatlarınız olabilir. Sosyal alanda hareketlilik söz konusu. 26 Ekim’den sonra ise, Jüpiter kariyerinize pozitif destek verebilir.

Mücadele alanları:
Uranüs etkisi altında ani kararlar verebilirsiniz ama alacağınız riskler beklenmedik olaylara yol açabilir. İş hayatında gerginlik ve kopma olabilir. 6 Şubat’a kadar ve 1 Mayıs – 12 Haziran arasında dikkatli olun.

Aşk ve İlişkiler
İkizler, ilişkilerde hareketli ve neşelidirler. Duygusal anlamda pek derin olmasalar bile, konuşmaları etkileyicidir.

İkizler Kadını
İkizler kadını evlenip çocuk sahibi olmak için yaratılmamıştır. İlişkilerinde zihinsel heyecanlar arar.
Venüs’ün desteğiyle 2 – 26 Şubat, 10 Mayıs – 3 Haziran, 17 Ağustos – 11 Eylül dönemlerinde aşkı yakalamak daha kolay. 26 Şubat – 22 Mart, 23 Temmuz – 17 Ağustos arasında ise yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

İkizler Erkeği
Çekicidir. Çok güvenilir değildir ama hareketli bir birliktelik için biçilmiş kaftandır. Zor bağlanır. Cinsellikte deneyimcidir.
20 Mart – 1 Mayıs, 12 Haziran – 28 Temmuz arasında beraberlikler daha akıcı ve rahat olabilir. 28 Temmuz sonrasında ise ilişkiler ve sosyal alanda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

İş ve Para
16 Temmuz’a kadar maddi konularda daha akılcı olmak gerek. Finansal kaynak bulmak kolay olmayabilir. Özellikle ailevi işler maddi alanda sizi huzursuz edebilir. Yılın 2. yarısında kısıtlamaların azalacağını söyleyebiliriz. İş ve organizasyonel konularda, Jüpiter 26 Ekim sonrasında daha rahat bir döneme işaret etmekte.

Sağlık
10 Ocak’a kadar olan dönem, 16 Şubat – 5 Mart, 4 -20 Eylül, 30 Ekim – 26 Kasım arasında yüksek gerginlikten uzak durmak faydalı olacak.
 

Benzer Konular

Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
4B
Yanıtlar
0
Görüntülenme
3B
Üst